За випуклий настрій!: у ресторані "Odessa" відбулась гастрономічна вечеря "Наше коріння"

20 лютого шеф ресторану "Odessa" Юрій Приємський зібрав за великим столом дві дюжини гастроентузіастів, щоб нагадати про "Наше коріння". У меню вечора – шість різних страв з простих, майже рідних серцю коренеплодів. У руках шефа звичні інгредієнти набули нового, вишуканого звучання.

За випуклий настрій!: у ресторані Odessa відбулась гастрономічна вечеря Наше коріння

Сомельє Гліб Кошелєв до кожної страви підібрав вино та розказав у подробицях, як і чому його вибір пав саме на ці сорти. В цілому, тема поєднання їжі та вина була на вустах увесь вечір: гості обговорювали тонку смакову гармонію та правила, якими іноді можна і нехтувати, аби її досягти.

Що ж подавали на гастрономічній вечері?:

  • лосось гравлакс на бородінському кремі та бокал ігристого Cremant;
  • тунець з яблуком та селерою. Доповнили бокалом розе Galliard;
  • цибулевий суп на новий лад та ніжне фруктове Pinot Gris;
  • різотто з цвітної капусти з креветками та вишневим снігом та "випукле" Chardonnay;
  • чаван-муші (ніжний омлет – прим. ред.) з гарбузом і бараниною та бокал Margaux;
  • морозиво з топінамбура та надзвичайний Sauternes.

 

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Коли: пн-пт з 8:00 до 23:00, сб-нд з 9:00 до 23:00

Facebook

Повернутися до списку новин 25.02.2020
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: