Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими

Підбірка
28.02.18
4716

Незважаючи на велику кількість свят взимку, в Києві набирала обертів і гастрономічна сфера. Щоб ці самі свята весело зустрічати. Сімейні ресторани, танцювальні бари, солодкі кав'ярні та затишні місця – місто поповнилося багатьма з них.

І якщо ти в пошуках місця для зустрічей теплими вечорами весни – саме час поглянути на добірку нових закладів від редакції RestOn.

 

СІМЕЙНІ ЗАКЛАДИ

Catch Seafood Restaurant

Catch Seafood Restaurant – один з проектів відомої мережі La Famiglia, що працює з грудня. Заклад рекомендує себе як сімейний формат на всі часи і подає добірні свіжі морепродукти з чудовим видом на місто.

У ресторані м'яко і балансуюче поєднуються глибокі й темні відтінки інтер'єру з численними світловими елементами. А в меню зроблена ставка на рибу, морепродукти, устриці і краби, оформлені в різні закуски, супи, салати, пасти і різотто з додатковою широкою картою алкогольних напоїв. У числі останніх – близько 130 видів ігристого і 200 видів білого вина.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Соте з морепродуктів (хвости тигрових креветок, восьминіг-бебі, каракатиця, кальмар) у вершковому соусі – 890 грн
  • Біск з лобстера – 175 грн
  • Уха з сібаса з часниковими грінками – 192 грн

 

Де: вул. Володимирська, 12

Коли: щодня з 11:00 до 24:00

Веранда на Дніпрі

Веранда на Дніпрі – культовий ресторан fusion-кухні на воді, розташований в історичній частині Києва. У дизайні закладу вдало поєднуються мідні та дерев'яні елементи, а величезні панорамні вікна дарують приголомшливий краєвид. Заново відкрившись після пожежі, Веранда на Дніпрі залишила за собою високий рівень якості і розвинула нові грані гастрономії міста.

За меню закладу відповідає шеф-кухар Сергій Башинський. Саме він дарує гостям нові смакові межі знайомих страв європейської, української та паназіатської кухні і дивує можливістю приготування будь-якого побажання відвідувача. Вибір же напоїв, що залишають приємний післясмак, можливий завдяки шеф-сомельє Олексію Алексєєнку і понад 1500 винам з винної шафи ресторану.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Царська уха з раком – 215 грн
  • Палітра смаків Veranda з курячого міксу з пак-чой, різотто з пармезаном, пюре з рікотти і буряковим соусом Деміглас – 320 грн
  • Тотони з заварним кремом та шоколадним соусом – 155 грн

 

Де: Набережне шосе, 11А

Коли: нд-чт з 12:00 до 24:00, пт-сб з 12:00 до 01:00

Samogon Grill Bar

Samogon Grill Bar – новий заклад на Печерську, який зробив ставку на смачні і зрозумілі страви, якісний алкоголь та музичне оформлення. До послуг гостей – просторий зал і два банкетних приміщення, dj-сети і живе виконання від cover-бендів Києва. Також обіграна і самогонна тематика. Є величезна бочка-самогонний апарат при вході, рецепти і цитати на алкогольну тематику на барній стійці, а також світильники у формі графинів.

Основний акцент в меню Samogon Grill Bar зроблений на ексклюзивний крафтовий алкоголь і м'ясні страви, що готуються на відкритій кухні за допомогою трьох видів гриля: тепан, гриль для шаурми і гриль для курки.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • М'ясо мідії з тартаром з рожевих томатів – 149 грн
  • Стейк Рібай з фермерського м'яса – 329 грн
  • Банош з лісовими грибами – 139 грн

 

Де: бул. Лесі Українки, 34А

Коли: щодня з 12:00 до 02:00

 

LOUNGE ЗАКЛАДИ

Normal Kyiv

Normal Kyiv – новий заклад з концепцією-трансформером. Вдень він працює у форматі Normal, де можна можна неспішно обідати, працювати або провести ділову зустріч. У вечірньому форматі стає AbNormal, пропонуючи насолодитися коктейлями і розслабитись з кальяном. А в нічний час перетворюється на Amoral – пропонуючи музику і танці до самого ранку. При цьому в інтер'єрі ключову роль грає освітлення, що змінюється від м'якого жовтого до насиченого червоного і синього кольорів.

Інтер'єр виконаний в концепті арт-вандалізм, де присутні бетонні стіни з елементами "потертостей", масштабні графіті і неонове підсвічування. А в меню – трендові позиції і хіти світової гастрономії. Для любителів авторських позицій і нетривіальної подачі – коктейлі від шеф-бармена Олега Якобенка.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Філе окуня з лічі та овочами по-тайськи – 245 грн
  • Салат з тунцем і водоростями Хіяші – 259 грн
  • Дорада з чорним рисом і артишоками – 389 грн

 

Де: вул. Антоновича, 81

Коли: нд-чт з 11:00 до 23:00, пт-сб з 11:00 до 5:00

It's NOT the LOUVR gallery bar

It's NOT the LOUVR gallery bar – це галерея-бар, багатофункціональне арт-місце, в якому органічно поєднуються фото і картинні експозиції, а також відмінна музика – від джазу до dj-сетів.

Будучи новим проектом власниці французьких закладів Tres Francais і Tres Branche, заклад продовжує лінійку високоякісних страв і напоїв. В меню – авторські і трендові коктейлі і гастрородзинки – від витончених фінгер-фуд і десертної карти до ретельно опрацьованих і рекомендованих саме до барної карти основних страв, в числі яких і вегетаріанська лінія.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Грісіні торсаде з хумусом, гуакамоле і соусом Рокфор – 135 грн
  • Філе лосося з лимонно-м'ятним соусом і фланом з цукіні – 332 грн
  • Гречаний кіш з качкою і брокколі – 128 грн

 

Де: вул. Липинського, 4

Коли: пн-вт з 12:00 до 22:00, ср-нд з 12:00 до 02:00

SODA

Новий заклад Soda пропонує концепт ресторану і бару, розміщеного в двоповерховому затишному просторі. На першому поверсі в лаунж-ресторані можна дегустувати страви в сімейній компанії або з друзями під легку лаунжеву музику. Другий поверх служить коктейльною локацією і пропонує формат вечірки і більше 20 смаків содової.

В меню ресторану – кухня ф'южн, що поєднує вегетаріанські страви, більш насичені м'ясні позиції і легкі салатні та десертні елементи.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Біла фреш-паста з прошутто крудо – 160 грн
  • Качине філе з гарбузовим пюре і ожиновим соусом – 320 грн
  • Картопляні вафлі з білими грибами і соусом Морне – 110 грн

 

Де: пр-т Героїв Сталінграду, 14Г

Коли: нд-чт з 12:00 до 02:00, пт-сб з 14:00 до 04:00

 

ВИННІ ЗАКЛАДИ

Like a local's wine bar

Взимку винний бар Like a local's wine bar поповнився ще однією точкою на Льва Толстого. Як і перший заклад, бар пропонує вина українських виробників і закуски місцевого виробництва. Сам заклад досить камерний – на 40 відвідувачів. Але при цьому передбачає формат, не відволікаючий від головного продукту – вин, дбайливо зібраних в меню власником.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Запечені устриці з маслом – 120 грн
  • Закуска з сиром і яблуками – 70 грн
  • Сет з трьох тапасів – 250 грн

 

Де: вул. Льва Толстого, 5

Коли: нд-чт з 12:00 до 23:00, пт-сб з 12:00 до 24:00

White Wine Bar

Взимку на території м'ясного ресторану BEEF meat & wine відкрився винний бар White Wine Bar. Заклад передбачає комфортне відвідування місця як знавцями алкогольного ряду, так і новачками в області дегустації винних напоїв. Інтер'єр простору світлий і складається з винних полиць до самої стелі і численних освітлювальних елементів.

В асортименті White Wine Bar є як відомі, так і рідкісні для київського споживача позиції. До алкоголю в барі подають різні тапаси, холодні закуски, страви з риби і морепродуктів, а також устриці.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Карпаччо з восьминога – 190 грн
  • Виноградні равлики – 190/360 грн
  • Тартар з лосося – 140 грн

 

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Коли: щодня з 9:00 до 24:00

 

HEALTHY ЗАКЛАДИ

Цветочная лавка

Концепція кафе Цветочная лавка – це свіжі запахи, приємні емоції та п'янкі плани. Саме тому в меню закладу можна зустріти тільки корисні і здорові продукти і боул-поєднання, в алкогольному асортименті тільки унікальні за смаковими якостями напої, а в інтер'єрі – квіти і зелені насадження.

У планах команди кафе є ідея влаштовувати музичні вечори і продовжувати радувати гостей затишною і весняною атмосферою.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Дикий судак на подушці з вершкового рису з зеленим карі та пікантним перцем – 229 грн
  • Крем-суп з топінамбура на кокосовому молоці з мигдальними пластівцями – 68 грн
  • Крем Каталана з листям кафіру, лаймом і хрусткою крихтою – 69 грн

 

Де: вул. Саксаганського, 13/42

Коли: щодня з 10:00 до 22:00

Hum Hum

Заклад Hum:Hum – нове місце для прихильників здорового харчування та смачної подачі вегетаріанських страв. Команда кафе позиціонує себе як перша українська хумусія у форматі фастфуд і пропонує різні види хумусу, доповнення до них, закуски і солодкі піти.

Крім того, лаконічний стиль закладу передбачає стріт-формат відвідування, а також вживання винних, пивних напоїв, чаю та кави. Останню в Hum:Hum готують також на кокосовому молоці.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Хумус з авокадо – 110 грн
  • Салат із запеченого перця, фалафеля та шпинату – 87 грн
  • Солодка піта – 61 грн

 

Де: вул. Межигірська, 13/34

Коли: пн-сб с 8:00 до 23:00, нд з 10:00 до 23:00

Bee Garden

У новому для міста форматі міського кафе відкрилося взимку Bee Garden. У меню кафе – позиції здорового харчування, власна випічка та ряд української продукції. А також різні пропозиції для неспішних сніданків і ділових нагальних ланчів. У дизайні Bee Garden гостям запропонований затишний інтер'єр камерного приміщення з теплими відтінками меблів і приємним музичним звучанням.

З ключових фішок кафе: можливість спробувати всі страви меню в закладі і взяти з собою в практичній упаковці, швидка подача замовлення і постійні приємні подарунки та акції.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Міні-сирники з малиновим кюлі – 75 грн
  • Куряче філе з кус-кусом і грибами під соусом карі – 136 грн
  • Філе морського окуня під соусом берблан – 164 грн

 

Де: вул. Велика Житомирська, 34

Коли: пн-пт з 8:00 до 21:00, сб-нд з 9:00 до 21:00

 

КАВОВІ ЗАКЛАДИ

Bo.Pastry

Bo.Pastry – друга кав'ярня мережі, відкрита відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом Браво. У закладі все нагадує показ мод – і витриманий, продуманий до деталей лаконічний інтер'єр і десерти – кожний, немов витвір мистецтва.

Кондитерська-кав'ярня пропонує великий вибір круасанів, десертів, макаронів, еклерів, тортів, домашньої випічки, в тому числі і пирогів. А ще – якісну каву, кавові коктейлі та авторські напої.

Заклади, що відкрилися в Києві цієї зими 

Must try:

  • Даніш з кремом патісьєр і родзинками – 42 грн
  • Круасан з апельсином і мигдалем – 56 грн
  • Кранч цитрусово-шоколадний – 56 грн

 

Де: вул. Хрещатик, 19А

Коли: щодня з 8:00 до 22:00

 

Автор: Альона Гусева; Фото: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі