Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Заклади, що відкрилися в Києві цієї осені

Підбірка
05.12.17
1435

Осінь цього року видалася на рідкість чудовою: яскравою, теплою і тривалою. А ще вона подарувала київським вулицям нові фасади й примітні вивіски. Що за ними криється та якими закладами з осені поповнилось місто – далі в нашій добірці від редакції RestOn.

 

СІМЕЙНІ ЗАКЛАДИ

Zapah Soli

Як каже сама команда закладу, Запах Солі є одночасно рестораном, баром і кафе. Смачна і зрозуміла їжа, включаючи власну випічку – для тих, кому не хочеться готувати самому. Розваги, банкети і вечірній джаз для зустрічей із найближчими. І концептуальний бар з нюхальними солями всім і кожному як в форматі preparty, так і на всю ніч.

«Вся сіль в тому, що ми – заклад для сімейних і несімейних», – кажуть в ресторані. А ми додаємо, що і місце для тих, хто цінує момент тут і зараз.

 

Must try:

  • Мідії катаплана в білому вині з часниковими брускетами – 205 грн
  • Гострий хоспер суп з телятиною і овочами – 135 грн
  • Качина грудка Магре з грушею і гарбузовим пюре – 375 грн

 

Де: вул. Саксаганського, 83

Коли: щодня з 10:00 до останнього гостя

Taverna

Ресторан Taverna – сімейний заклад на лівому березі Дніпра, що пропонує меню грецької і середземноморської кухні. У закладі гостей знайомлять зі стравами, традиціями і колоритом далекої країни, а також пропонують тривале знайомство, що триває від 2 до 5 годин.

Дизайн закладі вторить концепту і дарує простий та лаконічний інтер'єр біло-синіх кольорів з душевною атмосферою.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Сир фета Буюрді, запечений з томатами і гострим перцем – 108 грн
  • Грецькі ковбаски Луканіно хорьятикі на грилі – 108 грн
  • Запіканка Мусака – 119 грн

 

Де: вул. Русанівська набережна, 4

Коли: нд-чт з 12:00 до 23:00, пт-сб з 12:00 до 24:00

 

ІТАЛІЙСЬКІ ЗАКЛАДИ

il Grano Pizzeria

Il Grano – затишний сімейний ресторан з італійською кухнею. В інтер'єрі закладу тільки душевні і милі предмети декору і меблів в стилі тратторій. В меню переважають страви з продуктів імпортного виробництва.

Сам заклад формує настрій подорожі по приваблюючій настрій країні, а частина відкритої кухні дозволяє також доторкнуться до прекрасного, поспостерігавши за процесом приготування піци.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Консоме Дзуппа ді Полло з птиці зі спагеті, морквою, стеблом селери і пармезаном – 60 грн
  • Пенне Аррабьята в гострому винному соусі з томатів сорту San Marzano і базиліком – 85 грн
  • Піца Кваттро Формаджі – 150 грн

 

Де: вул. Княжий Затон, 9

Коли: пн-пт з 12:00 до 22:00, сб-нд з 11:00 до 22:00

Guramma Italiana

Guramma Italiana – другий заклад від творців культового Cipriani, що пропонує меню всіх регіонів Італії в преміум-форматі. Серед страв – кращі позиції з морепродуктів і м'яса, включаючи мармурову яловичину, а серед іншого – різноманітні доповнення солодких страв і алкогольних напоїв.

Команда ресторану обіцяє – тут вийде відчути ту саму la dolce vita, незалежно від часу доби і приводу.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Лінгвіні з лобстерами – 800 грн
  • Салат з королівського краба з авокадо, томатами, листям корн і оливками – 760 грн
  • Теляча печінка по-венеціанські з полентою – 220 грн

 

Де: вул. Дніпровський спуск, 1

Коли: щодня з 12:00 до 24:00

Centurio Canto&Cucina

Centurio Canto&Cucina – концептуальний заклад, що пропонує меню авторських страв протягом дня і лаунж-караоке у вечірній і нічний час. Так, різноманітність смаків передбачає нескінченн3 подорож по нетуристичним місцям історії Стародавнього Риму і навіть суші – досить незвичного формату від кухаря ресторану Сipriani в Італії.

Для любителів гучних розваг і пам'ятних моментів – великий вибір коктейлів, музичного супроводу, римський інтер'єр і кілька фотозон.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Стейк з телячого язика – 249 грн
  • Крабовий салат з бебі-шпинатом – 245 грн
  • Ролл Центуріон з тунцем, трюфелем і перепелиним яйцем – 385 грн

 

Де: вул. Льва Толстого, 57

Коли: пн-пт з 11:00 до 23:45, ср-пт з 11:00 до 6:00, сб-нд з 12:00 до 6:00

 

КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

Стейкхаус

М'ясний ресторан Стейкхаус – ще одне київського дітище ресторатора Савелія Лібкіна, яке взяло від одеського прародителя добре ім'я і фамільну харизму. У меню закладу – добірна українська яловичина, баранина, свинина і птиця, приготована за напрацьованими рецептами та технологіями без зайвого маркетингу. Дизайн же, що ховається за непримітною зовнішньою вивіскою стейкхаусів, включає дуб, бетон, мармур, сталь, шкіру, скло в інтер'єрному рішенні архітектора Дениса Беленка.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Тальята з плеча бичка на зеленому салаті з кольрабі – 230 грн
  • Качина грудка з соусом з брусниці – 280 грн
  • Фунт яловичих ребер, забитих на ніч в печі – 360 грн

 

Де: вул. Володимирська, 49А

Коли: щодня з 10:00 до 24:00

Sino. Демократичний ресторан

Sino – демократичний ресторан, що відкрився в жовтні цього року в Києві. Заклад поєднує в собі два напрямки: вдень це місце з лінією роздачі, де гість сам вибирає розмір порції і порядок страв, а після 18:00 – ресторан з вечірнім меню.

При цьому в закладі приємний лаконічний дизайн і постійно відбувається вдосконалення позицій страв та напоїв.

 

Must try:

  • Мідії в білому або червоному соусі – 300 грн
  • Запечене філе індички в соусі унагі – 110 грн
  • Дует тартарів з кальмара та з телятини – 140 грн

 

Де: вул. Велика Васильківська, 62/64

Коли: щодня з 11:00 до 23:00

 

LOUNGE ЗАКЛАДИ

Бездельники

Бар Бездельники, що відкрився зовсім недавно в центрі міста, пропонує простий формат: смачна випивка, цікаве меню і кращі пропозиції ранку, включаючи «похмільні сніданки».

«Заклад відкрили два друга, і ми не проти стати друзями і з вами», – кажуть в закладі і щодня чекають для підвищення градуса настрою.

 

Must try:

  • Рікотта з дорблю і інжиром з фісташками – 120 грн
  • Коктейль Смокед Спайс – 220 грн
  • Гарячі діпи зі шпинатом, трьома видами сиру і вершками – 95 грн

 

Де: вул. Саксаганського, 38

Коли: пн-ср з 18:00 до 1:00, чт з 18:00 до 2:00, пт-сб з 18:00 до 3:00, нд з 12:00 до 1:00

Ayva Lounge&Grill

Ayva – це ресторан східно-європейської кухні, що пропонує переважно турецьку їжу, адаптовану під українського гостя. До послуг відвідувачів закладу – також звучання різноманітних інструментів, жива музика у вихідні і димчасті кальяни.

До особливостей Ayva Lounge&Grill також варто віднести демократичні ціни і швидку подачу страв.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Салат Явурдаг – 84 грн
  • Піде із суджуком – 139 грн
  • Кюнефе – 119 грн

 

Де: вул. Коновальца, 15/2

Коли: щодня з 12:00 до 23:45

Шишка

Ресторан Шишка – місце європейської кухні, димних кальянів і авторських багатошарових напоїв. Вдень заклад цілком може стати замінником звичного коворкінгу, а ввечері – ігровим баром з різними доповненнями.

Інтер'єр же пропонує можливість отримати насолоду від майже домашньої атмосфери, а розташований в основному залі рояль – живою музикою.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Будда Боул з тунцем, рисовою локшиною і соусом Мацухіса – 199 грн
  • Філе Міньйон з вишневим соусом – 179 грн
  • Шоколадний торт Таблерон з ромом – 89 грн

 

Де: вул. Володимирська, 61Б

Коли: щодня з 10:00 до 2:00

JOY city lounge café

JOY city lounge café – міське кафе універсального формату. Тут їжа не обмежена напрямками або трендами і надає можливість вибору для сніданку, обіду, зустрічей і навіть to-go. Також в меню – широкий вибір алкоголю і кальянних пропозицій.

Завдяки різноманітним авторським концептам і ненав'язливому інтер'єру, заклад знаходить свого гостя і запропонує кожному частинку потрібної уваги.

 

Must try:

  • Сендвіч з хумусом і омлетом – 39 грн
  • Капрезе з бальзамічним соусом – 45 грн
  • Сир з ягідним кюлі і бізе – 39 грн

 

Де: пр-т В. Лобановського, 119х

Коли: щодня з 10:00 до 23:00

 

АЗІАТСЬКІ ЗАКЛАДИ

Boho

Ресторан Boho є місцем азіатської та паназіатської кухні з подачею страв Індії, Китаю, Японії та Таїланду. Концепт закладу пропонує культ трьох складових – смаку, звуку та емоції. Перший представлений авторськими стравами від секретного шеф-кухаря і коктейлями більше 30 позицій від Олексія Костенюка. Останні ж два досягаються шляхом надання гостю вокал-бару і різноманітності кальянів.

Заведения, открывшиеся в Киеве этой осенью

Must try:

  • Курча Гаянг з кокосовим рисом – 228 грн
  • Хрусткі креветки в локшині кадаіф з азіатським песто – 248 грн
  • Смарагдовий дракон з вугром, авокадо і крем-сиром – 248 грн

 

Де: вул. Федорова, 4

Коли: пн-пт з 11:00 до 23:00, ср-нд з 11:00 до 6:00

Meiwei

Восени цього року відкрився другий Meiwei – азіатський ресторан і take-away заклад поза розташуванням заправок ОККО. В меню Meiwei подають розширений формат лінійки автентичних страв, серед яких багато вок-позицій.

Також ресторан передбачає швидке приготування бажаних закусок і лаконічний монохромний інтер'єр, не відволікаючий від смакових відчуттів.

 

Must try:

  • Смажений рис з овочами та імбирем – 65 грн
  • Сю май зі свининою – 45 грн
  • Суп Том-кха – 59 грн

Де: вул. В. Васильківська, 23

Коли: щодня з 9:00 до 23:00

 

HEALTHY ЗАКЛАДИ

Make My Cake Café

Культовий заклад Одеси і Києва з яскравими і соковитими макаронами відкрив свій третій заклад за рахунком в центрі столиці. У планах команди Make My Cake, яка доповнила меню кавових напоїв винними – розширити меню позиціями здорового харчування. Серед них будуть різноманітні закуски, супи і салати. Останні вже представлені в меню.

Саме місце дуже душевне і пропонує, як отримати насолоду від компанією друзів, так і розглянути численні сімейні цінності власників.

 

Must try:

  • Макарон в асортименті – 35 грн
  • Вишневий чізкейк – 91 грн
  • Салат з карамелізованим фундуком, мікрогріном, грушею і камамбером на броіші – 185 грн

 

Де: вул. Станіславського, 2/5

Коли: щодня з 9:00 до 21:00

Mira cafe

MIRA cafe – це новий фастфуд здорової їжі, що відкрився восени в Києві. В меню закладу готові до вживання страви, серед яких сендвічі, салати та десерти. А з приємних бонусів – знижка 20% на продукти власного виробництва після 19:00 і завжди свіжовичавлені соки.

Також у команди MIRA cafe є і другий заклад – на вулиці Воздвиженській, 25.

 

Must try:

  • Салат з гарбузом і сиром фета – 44 грн
  • Сендвіч з тунцем – 49 грн
  • Сирний десерт з соусом із дині без цукру – 49 грн

 

Де: вул. Ярославів вал, 20

Коли: щодня з 8:30 до 20:00

 

Автор: Альона Гусева; Фото: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі