Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

ТОП-5 рибних ресторанів Києва

Огляд
25.03.16
17475

Довгий час риба в ресторанах була як би за компанію з м'ясом, та й то - під рибою найчастіше малася на увазі сьомга або лосось.

Зараз все інакше: спочатку з тіні вийшли м'ясні ресторани, породивши справжній бургер-бум, тепер же настав час соло і для рибних ресторанів.

RestOn склав для Вас свою підбірку закладів із рибною спеціалізацією - від демократичних до преміальних.

 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

 

Баркас зробив ставку на локальному продукті - і не помилився. Ні, звичайно, є усіма улюблені устріці и тунець, но іноді хочеться чогось простого, но такого смачного й одеського - наприклад, тюлечки, бичків, кефалі.

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Саме за чорноморські мідії, брускетти з тюлечкой на Бородінському хлібі, тартар з дунайського оселедця і цілих 8 видів чорноморської риби варто любити Баркас. А ще за стерлядь із картопляним пюре і червоною ікрою: подача дивовижна - спочатку не розумієш, як це чудо можна їсти, а потім не можеш зупинитися. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

До речі, по четвергах на устриці діє спеціальна пропозиція: Жилардо №0 і Білі Перли №0 - 145 грн, Жилардо №2 і Білі Перли №2 - 120 грн, Кіс Марен №2 - 90 грн, Остра Регал №1 - 120 грн, Остра Регал №2 - 90 грн, Фін де Клер №0 і Фін де Клер №2 - 85 грн, Фін де Клер №1 - 75 грн.

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Ціни:

Брускетти з тюлькою на Бородінському хлібі - 34 грн.

Чорноморські вуха - 85 грн.

Каструля мідій із глечиком домашнього вина - 199 грн.

Фіш-бургер з котлетою з щуки (подається з золотистим картоплею) - 65 грн.

Стерлядь на парах шампанскогос картопляним пюре і червоною ікрою - 110 грн / 100г.

 

Адреса: вул. Володимирська, 49А

Facebook

 

 

ТОП-5 рибних ресторанів Києва

Порівняно новий і демократичний заклад від творців 3b Cafe. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Шеф-кухар ресторану Алі аль Султані віддав данину моді на бургери, створивши для Daily Fish Cafe 6 варіацій на тему рибного бургера - з катраном і ананасом-гриль, лососем, мідіями і креветками, крабовим тар-таром, раковими шийками і фірмовий бургер DFC. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Там, де бургери, там і пиво. Крафтове! Крафтове пиво й бургер DFC - це комбінація 100 із 100. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Ще одна приємна фішка меню - страви для двох: 600-грамові порції паельї та пасти з морепродуктами і равіолі зі шпинатом і лососем, до яких подають спеціальне італійське вино, виготовлене для Daily Fish Cafe - DFC'sspecialby Telero (Bianco і Rosso). 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Ціни:

Бургер з лососем (подається з фрі, салатом і соусом) - 129 грн.

Ролл із судака зі шпинатом і печеними овочами - 125 грн.

Паста з морепродуктами в вершковому соусі - 185 грн / 600 гр.

Дикі устриці №1 - 290 грн / 6 шт, 159 грн / 3 шт.

Спеціаль Одіссей №2 - 310/6 шт, 205/3 шт.

 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 48

Facebook

 

ТОП-5 рибних ресторанів Києва

 

Ресторан промацував "рибні" місця на київському ринку одним з перших - ще 7 років тому. Не так давно концепція закладу оновилася, але стандарт якості залишився як і раніше високим. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

"Рибний базар" працює в середземноморському напрямку, морські делікатеси отримують безпосередньо з Франції, Іспанії і Норвегії (НЕ Середземномор'ї, але без неї рибному ресторану просто не обійтися). 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Безумовно, блюда з подібних продуктів претендують на чек вище середнього, але воно того варте.

З оригінального - восьминіг галісійський із томатами-гриль і картоплею, севіче з сибаса, крило ската з соусом соте і кус-кусом і лобстер, приготований на гімалайській солі з чилі-маслом. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Рибу готують за вашим бажанням: на грилі, на пару, в солі або пергаменті, під сиром Пармезан або на сковорідці з овочами.

На окрему увагу заслуговують сніданки: яйця Бенедикт із соусом Роял і скумбрією гарячого копчення і хумусом або з лососем і салатом зі шпинату й черрі.

 

Ціни:

Севіче з сибаса - 245 грн.

Лосось sous-videсо шпинатом і соусом трюфеля - 355 грн.

Юшка рибна з лососем і крилом ската - 240 грн.

Дорадо - 395 грн / 300-400 гр.

Восьминіг в вершковому соусі - 640 грн.

 

Адреса: вул. Володимирська, 24А

Facebook

 

 

ТОП-5 рибних ресторанів Києва

 

РибаLove - справжні адепти культури морепродуктів: тут регулярно проводять то фестиваль молюсків, то тижні чорноморських устриць або лобстерів та інших ракоподібних. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Можете бути впевнені, що кожен новий похід в це місце ознаменується новим гастрономічним відкриттям. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Наприклад, зараз в РибаLove тиждень молюсків, і це відмінний привід покуштувати фасоларі в сицилійському соусі, булот, запечені під соусом крем-чилі, морські живці на грилі або свіжого морського їжака з мусом з авокадо. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

І таке буйство смаків щотижня - неймовірно!

 

Ціни:

Фасоларі - 98 грн/мушля

Гліцемеріс - 118 грн/6 шт.

Чернийрізотто з бейбі-кальмарами - 288 грн.

Філемолодойчернойтрескі з цукіні і кус-кусом - 198 грн.

Маленьке плато ізморепродуктов - 1398 грн.

 

Адреса: вул. Воздвиженська, 21-23

Facebook

 

ТОП-5 рибних ресторанів Києва

 

Porto East - реінкарнація знаменитого Porto Maltese, що належав до міжнародної мережі ресторанів, заснованої сербським рибалкою Душаном Радович.

Заклад пережив серйозну трансформацію, в першу чергу в інтер'єрі. Не будемо тут про нього говорити, але це must see.

В меню два акценту - морська, середземноморська і азіатська кухні. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

У морському меню виявилися два види устриць (Фін де клер і Білі перли), п'ять видів риби (тюрбо, морський язик, дорадо, сібас, крила ската) і сім видів морепродуктів, включаючи дві юшки - білу й червону. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Способи приготування риби й морепродуктів можуть бути обрані на ваш розсуд: гриль, в солі, на пару, по-домашньому (смажиться на грилі з картоплею, грибами, оливками, маслинами, часником, а потім запікають у духовці), на сковороді, а-ля дуле (смажиться на грилі і поливається соусом з оливкової олії і часнику), соте і рибний суп. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

Будьте уважні, ціни в меню вказані за вагу сирої продукції. 

ТОП-5 рыбных ресторанов Киева

З азіатського напрямку варто виділити запечений гребінець з грибами і соусом "Спайс", креветки "Попкорн", суп Том-Ям з морепродуктами і Тяхан (рис з соєвим соусом, яйцем і овочами) з лососем.

 

Ціни:

Устриця Фін де клер - 85 грн / шт.

Сібас - 90 грн / 100 гр.

Вуха червона - 110 грн.

Ролл Каліфорнія з тартаром з лосося - 150 грн.

Тяхан з лососем - 150 грн.

 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 72

Facebook

 

Автор: Христина Ольшанська

Фото: власність закладу

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ОГЛЯДІВ РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі