Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Стейк-хаус Meating Lounge: смачна історія про м'ясо і вино

Заклад
12.02.18
1745

Вино і м'ясо - всіма улюблена вічна класика. RestOn відправився на дегустацію смачних стейків і отримав «вогненний» прийом в Meating Lounge. Що ми пробували і якими планами поділилися власники ресторану Мурат і Деріа Чичек - про це піде мова в нашому новому огляді.

Концепція

Ресторан Meating Lounge - сімейний бізнес, створений за канонами турецької гостинності. Сюди варто приходити насамперед, щоб покуштувати стейки з добірного м'яса. У ресторані є свій винний бутик, напої якого доповнять смак кожного блюда.

По четвергах, п'ятницях і суботах в ресторані проходять виступи вокалістів та діджеїв в форматі препаті - це створює приємну атмосферу вечора.

 

RestOn: Які ваші улюблені страви з меню?

Мурат Чичек: Я люблю наші стейки. Австралійське, американське, українське м'ясо. Я люблю все!

Деріа Чичек: А я люблю наші салати.

 

RestOn: Чим примітний ваш винний бутик?

Мурат Чичек: Винний бутік налічує 60 позицій. Серед них - вина, які виготовляються в невеликих виноробнях і представлені тільки в декількох ресторанах Києва.

Стейк-хаус Meating Lounge: смачна історія про м'ясо і вино 

Наприклад, варто відзначити Rosè di Pinot Brut Ruggeri (ягідний брют з ароматом полуниці, мармеладу, крем-брюле та барбарисками), Campofiorin Masi (червоне сухе, витримка 3 роки), Masianco Masi (біле сухе - ансамбль Піно Гріджіо (75%) і Вердуццо (25%)) та інші.

Локація

Ще один Meating приймає гостей біля берегів Середземного моря - в Анталії. Він користується великою популярністю серед жителів і туристів. Київський ресторан відкрився в березні минулого року. Пояснюючи такий вибір локації, Мурат і Деріа Чичек тепло посміхаються: «Ми любимо Україну і вважаємо цю країну перспективною для ведення бізнесу».

Meating Lounge розташувався практично в самому центрі Києва - між станціями метро Палац Україна і Либідська, вулиця Антоновича, 131.

 

RestOn: Які у вас плани на розвиток?

Мурат Чичек: Ми не плануємо додавати особливості турецької кухні, зараз ми зосереджені на європейській кухні. Можливо, в майбутньому з'явиться кілька позицій з українськими стравами. Зараз ми в процесі розробки оновленого меню. До салатів, бургерам і основних страв додасться паста. Вже скоро ми будемо дивувати гостей новими стравами! 

Інтер'єр

Meating Lounge позиціонує себе як сімейний ресторан. Тут приємно провести час в компанії друзів або в колі сім'ї. Ресторан комфортно може прийняти до 180 гостей на двох поверхах.

Стейк-хаус Meating Lounge: смачна історія про м'ясо і вино

Досить стриманий інтер'єр в стилі лофт розбавлений великою кількістю зелені. Великі вікна наповнюють приміщення приємним світлом, а яскраві деталі привертають погляд гостя.

Як нагадування про акценти ресторану, стіни прикрашають картини із зображеннями вина, червоного перцю і інших цікавих деталей.

Меню

Стейки і вино - головна гордість ресторану. Ці дві складові вже гарантують відмінний смак. А замовивши flame stone гість отримає ще й відмінне видовище. Ця страва готується на розпеченому камені прямо при вас! Ви отримаєте не тільки по-справжньому смачне м'ясо, а й бурю емоцій.

Стейк-хаус Meating Lounge: смачна історія про м'ясо і вино

 

Крім основного меню в ресторані є сніданки та бізнес-ланчі. Чоловічий сніданок буде в самий раз перед тривалим робочим днем. Сніданки подаються цілий день, так що можна насолодитися і пізнім сніданком в спокійній обстановці ресторану.

 

Стейк-хаус Meating Lounge: смачна історія про м'ясо і вино

RestOn: Як ви бачите вашого ідеального гостя?

Мурат Чичек: Двері нашого ресторану відкриті для кожного. Тут буде комфортно і сім'ям з дітьми, і великим компаніям друзів, і закоханим парам. У нашому ресторані є що запропонувати гостям.

 

Must try:

  • Flame classic - 293 грн
  • Stone marbled meat - 429 грн
  • Стейк Ковбой (700 грам) - 518 грн *спеціальна ціна в лютому
  • Чорний бургер з котлетою з української телятини - 198 грн
  • Салат з тигрових креветок - 220 грн

Вино:

  • Prosecco Giustino B.Ruggeri- 1550 грн
  • Rosè di Pinot Brut Ruggeri - 1450 грн
  • Campofiorin Masi - 1580 грн 

Підсумок:

Meating Lounge - ресторан в центрі Києва, що пропонує широкий вибір стейків з добірного українського, американського і австралійського м'яса. Хороший вибір вин, в тому числі і за демократичними цінами, жива музика по четвергах, п'ятницях, суботах - чи це не ідеальне місце для відпочинку? Заходьте в гості!

 

Спеціальні пропозиції:

  • У лютому на всі стейки діє знижка - 25%
  • На проведення банкетів діє знижка - 25%
  • Знижка для іменинників - 25%

 

До Дня всіх закоханих Meating Lounge підготував особливий сюрприз для гостей. 14 лютого відбудеться вечірка за участю популярної київської кавер групи Black Sugar Band і компліментами від сомельє. А в фіналі вечора пройде розіграш IPhone 8! Ведучий вечора - резидент радіостанції Power FM Андрій Ткачов. Взяти участь у розіграші зможе кожен гість, який вніс депозит за стіл.

 

Адреса: вул. Антоновича, 131

Час роботи: з 11:00 до 23:00

 

 Автор: Ірина Іванцова; Фото: власність закладу
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі