Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

Шорт-лист
05.10.18
447

Устриці, трюфеля і гриби - це, звичайно, добре. Але ми точно знаємо, що головним гастрономічним символом осені в усі часи була і залишається гарбуза. Саме стравам із цієї «вогненно-рудої красуні» присвячений новий шорт-лист редакції RestOn!

Мережа італійських ресторанів Spezzo

Якби гарбуза вміла співати, вона б робила це італійською мовою! У мережі італійських ресторанів з власної пекарнею і сироварнею Spezzo її смак «звучить» по-особливому насичено, цікаво і яскраво.

Страчатела з запеченою гарбузою (136 грн.), гарбузовий крем-суп з креветками (125 грн.), різото з гарбузою (112 грн.), равіолі з гарбузою і рікотою власного виробництва (95 грн.), гарбузовий пиріг (76 грн. )... Кожна страва - справжня симфонія, яка радує гурманів своїми естетикою та смаком.

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: Русанівська набережна, 8; Святошинська, 3а; Велика Васильківська, 32.

Резерв столиків: (050) 422 37 98 (Русанівка); (050) 388 38 01 (Святошино); (050) 357 51 35 (Велика Васильківська).

HayLoft Ukrainian BBQ

Додайте традиційні мотиви і фарби в свою осінь 2018, відвідавши ресторан сучасної національної кухні HayLoft Ukrainian BBQ. Тут гостей знайомлять з сучасною Україною - яскравою, незвичайною і неймовірно смачною.

Ми рекомендуємо звернути увагу на дуже ніжний і смачний гарбузовий крем-суп (69 грн.), а заодно спробувати інші страви із сезонного меню: філе качки з динно-персиковим конфітюром (195 грн.), стейк з індички з ананасом-гриль (205 грн.) та інші страви.

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: проспект Академіка Глушкова, 1.

Резерв столиків: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.

Be Healthy cafe & shop

Кав'ярня, де гостям пропонують здорову і смачну їжу. Головне завдання команди ресторану - потурбуватися про ваші здоров'я та красу, а також запропонувати вам корисні смаколикі для їх підтримки.

Гарбуза - це джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому їй в Be Healthy cafe & shop приділили особливу увагу, приготувавши лінійку страв, куди входить гастрономічний символ осені. Обов'язково спробуйте боул з індичкою і гарбузовими слайсами за 90 грн., гарбузовий крем-суп за 49 грн. і унікальний салат з буряком, фетою і гарбузовим насінням за 89 грн.

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: проспект Лобановського 6а.

Резерв столиків: (068) 976 47 79.

Prynada Ukrainian Cafe

Україна - це не тільки «кумівський» гумор, шаровари, каптани і маки, які ми звикли бачити в ресторанах, де представлена ​​національна кухня. Це ще й інтелігентна гостинність і сучасний погляд на старовинні традиції. Відкривайте для себе саме таку Україну в Prynada Ukrainian Cafe.

Страви з гарбузи - популярне явище на українському столі, але тут цей овоч фігурує тільки в декількох стравах. Рекомендуємо спробувати унікальний гарбузовий чізкейк (69 грн.), а також кольорові млинці з куркою і грибами (125 грн.) і стейк з курячого стегна в с овочами гриль (155 грн.).

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: Героїв Сталінграду, 24.

Резерв столиків: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.

Імбир

Літературне кафе, де гостям пропонують веганські страви. Тут панують правильна їжа, здорове харчування і відчуття свободи, адже в основі меню ресторану принципи ведичної кулінарії. Гостям пропонують спробувати сироїдне меню і дізнатися для себе, що таке «жива кухня».

Рекомендуємо звернути увагу на гарбузовий пиріг з малиновою меренгою (92 грн.), адже цей унікальний і корисний десерт просто неможливо смачний. А також усім любителям здорової їжі сподобаються соба з тофу і овочами (138 грн.) і сирний суп з пельменями (91 грн.).

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: вулиця Жилянська, 7.

Резерв столиків: (067) 407 04 94.

Хінкалі

Грузин без гостей - не грузин, вважає команда ресторану «Хінкалі». Саме тому для своїх відвідувачів тут пропонують щедрі застілля, добродушні прийоми і багатогранне меню «з акцентом». Про темпераментну кухню ресторану вже складають легенди, а його персонал відомий на весь Київ своєю гостинністю.

Що ж стосується «помаранчевої улюблениці осені» гарбузи, то їй тутешній шеф-кухар приділив особливу увагу. Обов'язково спробуйте оригінальні хінкалі з бараниною і гарбузом (88 грн.), повітряні гарбузові млинці з сирним соусом (46 грн.) і/або ніжний гарбузовий штрудель (88 грн.).

Гарбузовий сезон: що спробувати в ресторанах Києва

 

Де: вулиця Шота Руставелі, 4.

Резерв столиків: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі