Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

Шорт-лист
21.09.18
322

Страви на мангалі традиційно асоціюються з літнім періодом. Нехай теплі дні й минули, але вогонь не погас. RestOn знає, де насолоджуватися стравами з мангал-меню в столиці і із задоволенням ділиться цим з вами!

Сажа

У пошуках спокійного відпочинку і смачного м'яса варто йти прямо в ресторан Сажа. Затишне місце неподалік від міста вабить не тільки хорошим розташуванням, а й різноманітним мангал-меню. Кухарі ресторану знають, як приготувати соковитий шашлик або каре молодого ягняти. Приємним бонусом до смачних страв стануть демократичні ціни.

Що пробувати: Шашлик з телятини (99 грн), люля-кебаб (120 грн), сулугуні в лаваші (79 грн)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика окружна, 16

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

Saperavi

У центрі шумної столиці знайшлося місце для тихого закладу. Ресторан грузинської кухні Saperavi — це не тільки про хороше вино, а й про смачне м'ясо, приготоване шефом на мангалі. Тут ви знайдете ідеальне поєднання п'янкого напою і соковитого шашлику, відчуєте справжній смак Грузії.

Що пробувати: Люля-кебаб з яловичини з сулугуні (215 грн), каре ягняти (560 грн), м'ясна дошка від шефа (1520 грн)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: вул. Грушевського, 1В

Час роботи: з 12:00 до 1:00

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

Мацоні

Ресторани Мацоні вже мають своїх шанувальників серед жителів столиці. На Лівому березі або в центрі міста — заклад притягує гостей сирами власного приготування, а також дивовижним м'ясом, приготованим за кращими грузинськими рецептами. Шеф-кухар ресторану доводить, що в грузинському ресторані потрібно пробувати не тільки хінкалі і хачапурі, але і приділити належну увагу мангал-меню!

Що пробувати: мцваді з телячої вирізки (159 грн/100г), люля-кебаб з індички (138 грн), стейк з лосося з двома соусами (158 грн)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: бул. Ігоря Шамо, 1/5; вул. Велика Васильківська, 114

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

PLOV

За смачною східною кухнею не варто їхати на край світу. Ресторан узбецької кухні PLOV дивовижним чином поєднує в собі національний колорит і європейський шик. Ароматні спеції, буйство фарб і смаків — заклад закохує в свою кухню, а знайомство з мангал-меню залишає незабутнє враження.

Що пробувати: шашлик з баранини (175 грн / 100 г), куряче стегно на мангалі (85 грн/100 г), курча табака (70 грн/100 г)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: вул. Семена Скляренка, 9

Час роботи: з 11:00 до 23:45

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

Genatsvale&Hinkali

Не тільки центр Києва може похвалитися достатком ресторанів. Лівий берег — окремий гастрономічний світ, і серед безлічі закладів виділяється Genatsvale & Hinkali. Приходячи сюди, гість опиняється в справжньому грузинському селі, де панує затишок і літають аромати смачної їжі. А наполовину відкрита кухня і мангал створюють додатковий ефект присутності.

Що пробувати: свинячі реберця (63 грн/100 г), каре баранчика (99 грн/100 г), люля-кебаб з баранини (99 грн/100г)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: вул. Драгоманова, 17

Час роботи: з 12:00 до 23:00

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

Баклажан

Між станціями метро «Університет» і «Вокзальна» розташувався маленький світ сходу. Ресторан Баклажан — це узбецька і кавказька кухня, національний колорит і буйство смаків. Забудьте про салати і легкі закуски! У цьому ресторані потрібно насолоджуватися соковитим м'ясом з вогню!

Що пробувати: Каре ягня калагач (150 грн/100г), баранячі язики (260 грн/200 г), люля-кебаб з баранини і баклажанів (175 грн/250 г)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: бул.Шевченка, 35; вул. Саксаганського, 120

Час роботи: з 12:00 до 23:45

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

Argentina Grill

Познайомитися зі смаком Аргентини можна в будь-якому куточку Києва. Чотири ресторани, полум'я і м'ясо — вам не доведеться летіти в далеку країну, щоб відчути її смак. Ресторан Argentina Grill пропонує своїм гостям м'ясо з апетитною скоринкою, дуже соковите всередині, адже готується воно на особливому грилі parrilla, який і дає такий ефект. Це варте того, щоб спробувати!

Що пробувати: Скерт стейк (399 грн/100г), біле філе атлантичної риби (119 грн), стейк Рібай (1399 грн/400г)

З жару, з полум’я: де шукати мангал-меню в закладах Києва

 

Адреса: вул. М. Тимошенка, 18; вул. А.Ахматової, 22; вул. П. Сагайдачного, 27Б; пр. Науки, 20

Час роботи: з 8:00 до 1:00

Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

 

Автор: Ірина Іванцова; Фотографії: власність закладів
 
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі