Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

Шорт-лист
21.05.18
552

Новий огляд редакції RestOn присвячений всім тим, хто годинами вивчає меню ресторанів Києва і не може визначитися з вибором. М'ясо, птиця, риба, десерти, коктейлі — очі розбігаються від обсягів смакоти, адже хочеться все і відразу. Впізнаєте себе? Тоді наш шорт-лист моноформатних закладів столиці — це те, що вам потрібно. Забудьте про проблеми вибору і просто насолоджуйтеся смаком страв в правильних місцях!

"Юnість"

Креветочна "Юnість" — це історія про молодість, смак і морський настрій. Дуже неординарна локація в центрі Києва, яка підходить всім, хто молодий серцем і душею.

Зістарені стіни, холодильник в стилі ретро, ​​відреставровані меблі, легендарний телевізор «Юність»... Інтер'єр закладу, немов машина часу, повертає гостей в кінець 90-х-початок 2000-х. А ось кухня — сучасна і своєрідна, з елементами ізраїльської, марокканської і азіатської традицій. Головна гордість закладу — це, звичайно ж, креветки. Сюди їх привозять з усього світу і додають практично в усі позиції меню.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Хумус з креветками за 100 грн
  • Салат з креветками, руколою з песто і журавлиною за 142 грн
  • Spring roll з креветками і овочами за 92 грн

 

Де: вул. Михайлівська, 24A

Коли: з 10:00 до 23:00

 

Читайте також: Нове місце (Київ): креветочна Юnість — оригінальний формат на Майдані

Chicken Kiev

Моноформатная локація ресторатора Діми Борисова, створена з любов'ю до Києва, його нелегкої історії і краси. Абсолютно дивовижний інтер'єр в дусі гламурних 70-х з акцентами у вигляді вітражів і панно змушує загубитися в часі. І згадати про нього тільки тоді, коли величезний золотистий півень прокукурікає чергову годину.

Інтер'єр - ретро, ​​а ось кухня - сучасна. Курка - головний інгредієнт, який входить до складу кожної позиції меню. Для її приготування використовують різноманітні технології (від копчення до гриля), що дозволяє використовувати продукт повністю.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Шніцель з маринованої курячої грудки з салатом зі свіжих овочів за 137 грн 67 коп
  • Торт з курячої печінки з морквяної глазур'ю за 98 грн 82 коп
  • Копчена куряча ніжка з яблучним чатні і міксом салатів за 148 грн 21 коп

 

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Коли: з 08:00 до 23:45

 

Читайте також: Гастро check-in: Chicken Kyiv - новий ресторан Діми Борисова в центрі Києва

Non Branded Café

Заклад на Оболоні, який пропонує гостям friendly-формат, авторські вафлі зі всілякими начинками, смачну каву, чай і лимонад. Ресторан невеликий, оформлений в стилі лофт. Цегляна кладка, метал, натуральне дерево, затишні світлі столики, плющ, що в'ється по стінах, — все виглядає досить просто і лаконічно, але дуже затишно.

У меню представлений широкий асортимент бельгійських вафель з солоними і солодкими наповнювачами. Розмір порції, а також велика кількість начинки приємно радують — вафлі дуже ситні і повністю замінюють повноцінний обід.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Вафля з макреллю, хумусом і соусом унагі за 97 грн
  • Вафля з морозивом і грушею, припущена в глінтвейні за 94 грн
  • Вафля з телятиною, запеченим яблуком і цибулевим джемом за 103 грн

 

Де: вул. Маршала Тимошенко, 29

Коли: з 10:00 до 22:00

 

Читайте також: Non Branded Café: бельгійські вафлі на Оболоні

"Білий налив"

Знайти сидерію Діми Борисова дуже просто — досить слідувати за найдовшою чергою. Вона — головний показник того, що ви прийшли за адресою. Але не бійтеся ставати в її стрункі ряди, так як рухається черга дуже швидко — замовлення гостям видаються протягом 2-3 хвилин.

Місце стильне, але при цьому оформлено досить просто і зі смаком. Темні бочки надають сидерії особливу чарівність і заодно натякають на те, як і що тут роблять з головним інгредієнтом — яблуками. Тут їх використовують для приготування їжі (пироги) і напоїв (сидр, наливки і т.д.). А щоб скуштувати «молодильні яблука» зміг кожен охочий, на всі позиції меню діє єдина ціна — 29 грн.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Класичний хот-дог за 29 грн
  • Пиріг з куркою/яблуками за 29 грн
  • Яблучна наливка за 29 грн

 

Де: вул. Хрещатик, 23А

Коли: з 10:00 до 23:00

 

Читайте також: Нове місце: моноформат «Білий налив» на Хрещатику

Hum:Hum

Перша в Україні хумусна, яка працює в форматі фастфуда. Головна особливість цього місця — прості і зрозумілі закуски, які тут завжди свіжі, смачні і продаються за доступними цінами.

Інтер'єр простий і лаконічний. Велика кількість світлих відтінків, рожеві акценти, жива зелень і великі вікна роблять ресторан місцем, яке завжди наповнене світлом, якоїсь внутрішньої теплотою і буквально дихає здоров'ям і гармонією.

Власники Hum:Hum є прихильниками здорового харчування, тому всі позиції меню не тільки збалансовані за смаком, але також корисні для здоров'я. Основний акцент зроблений, звичайно ж, на хумус. Тут він представлений в шести варіантах, але обов'язково будуть з'являтися нові смаки і додатки.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Класичний хумус за 78 грн
  • Боул з кіноа і козячим сиром за 87 грн
  • Піта "Італія" за 82 грн

 

Де: вул. Межигірська, 13/34

Коли: з 09:00 до 23:00

 

Читайте також: Нове місце (Київ): хумус-бар Hum:Hum

The Drinkery

Моноформатний заклад, який увібрав все краще зі світу барної культури Чехії і Польщі. Тут немає офіціантів, а гостей обслуговують виключно на барі. Моноформатність The Drinkery полягає в його ціновій політиці. Всі алкогольні і безалкогольні напої тут пропонують за ціною 30 грн, а їжу — за 50 грн.

Інтер'єр лаконічний і простий, оформлений переважно в бежевих тонах. Мінімум деталей і максимум простору. Сюди хочеться забігти після робочого дня, сховатися від метушні в обідній час або ж вранці налаштуватися на новий день. Меню скромне (займає всього одну сторінку), але цікаве. Зокрема гостям пропонують випити пива, сидру або вина, скуштувати національні польські страви та ще купу всього у фритюрі.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Курячі крильця за 50 грн
  • Оселедець з цибулею за 50 грн
  • Польський журек за 50 грн

 

Де: вул. Софіївська, 6

Коли: з 12:00 до 23:00

 

Читайте також: Нове місце (Київ): моноконцептуальний бар The Drinkery

Caliber 10

Оригінальний стріт-фуд заклад, який пропонує по-новому поглянути на всіма улюблену і добре знайому картоплю. Неймовірно, як розкривається її смак за умови правильного приготування і оригінального соусу.

Звичайно ж, це історія не про звичайну картоплю, яку ми смажимо, варимо і запікаємо в духовці, а про спеціальний сорт, який вирощують на території України. Нарізають овоч особливим чином (візуально нагадує картоплю-фрі), а потім шматочки обсмажують на високоякісному маслі. Результат — хрусткий і дуже смачний продукт з оригінальним соусом, який можна взяти на виніс.

Проблема вибору: 7 моноформатних закладів Києва

 

Must try:

  • Смажена картопля за 27 грн/32 грн/42 грн (в залежності від об'єму порції)
  • Соус "Самурай" за 8 грн (всі соуси в одну ціну)
  • Хот-дог (Seoul, Chicago, Munich, Oxford) за 50 грн

 

Де: вул. Вадима Гетьмана, 2

Коли: з 09:00 до 21:00

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі