Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Огляд
16.09.16
9914

На Лівому березі відчувається катастрофічна нестача стоячих місць. Так що поява нового хорошого ресторану - це радість. А якщо мова ще йде про незвичний формат, дуже лояльні ціни й дійсно смачну їжу, тоді він відразу потрапляє в список місць, обов'язкових для відвідування. Концепція Churras BBQ об'єднує дві ідеї: перша - латиноамериканський формат чураско-закладів, які пропонують необмежену кількість приготовленого на грилі м'яса за фіксованою ціною; друга - трендова американська кухня, в якій - пастрамі, pulled pork, чилі кон карне, ребра BBQ... Поєднання - мрія для затятих м'ясоїдів. Правда, для тих, хто любить легкі овочеві страви, тут теж є приємна пропозиція. Але про все по порядку.

 

 

Churras BBQ розташувався на вулиці Ахматовій, на першому поверсі однієї з місцевих висоток. Поруч - велика транспортна розв'язка (станція метро, ​​проспект Бажана, проспект Григоренка), але саме місце знаходиться на віддалі від суєти й шуму.

 

 

Інтер'єр - мінімалістичний і стриманий. Тут елементи з бетону і металу поєднуються з м'якими диванами в чорно-білу клітинку, а витончені білі крісла сусідять з дерев'яними столами. Основний зал - простір-трансформер. Його можна по-різному зонувати в залежності від кількості гостей і їх побажань. Само собою, тут є велика барна стійка. Є сцена для виступів музичних груп. У теплу пору року працює літня тераса.

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Крім того, важливо звернути увагу ще на 2 деталі: біля входу в зал - стійка з салат-баром, а в глибині залу - багатоярусний чураско-гриль: тут в присутності гостей безупинно смажиться, як мінімум, 8 видів м'яса.

 

 

Якірна позиція - безлімітний м'ясний сет. Сплативши лише 198 гривень, гості отримують безліміт м'яса. Працює це таким чином: кожні 15-20 хвилин до гостей, які замовлять сет, підходить чураско-мен із шампурами, на яких - шматки тільки приготовленого на грилі м'яса. Це можуть бути, наприклад, телячі щічки (смажать з анісом, червоним вином і сумішшю перців), або свинячі реберця-гриль з соусом барбекю, або маринована в соєвому соусі і пряних травах індичка. Список можна продовжувати...

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Чураско-мен нарізає м'ясо прямо при гостеві, так щоб кожен гість міг вибрати потрібний шматок. І так - раз за разом, поки не будуть спробувані всі страви сету, а це 8 видів м'яса (крім щічок, свинячих реберець і індички, це ще і курячі крильця і ​​гомілки, ніжна соковита теляча вирізка, свинячий ошийок і баранина), а також додаткові страви - кукурудза-гриль в прованських травах і ананас-чилі в меду, соєвому соусі і суміші перців. Порції величезні, подужати 10 страв м'ясного сету - завдання не з простих, але це того варто.

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Ну а якщо все-таки така велика кількість м'яса - не ваш варіант, завжди можна замовити салат-бар. За 98 гривень можна наповнити 1 велику тарілку різноманітними сезонними стравами. Зараз склад салат-бару виглядає так - салат зі шпинатом і чилі, салат з морепродуктами, печені овочі, салат з копченою грудинкою і соусом Цезар, запечені солодкі перці з медом, 5 видів томатів із сиром фета і пряними травами, запечений в хоспері буряк із м'яким сиром, кольорова капуста з йогуртовим соусом, ніжний сирний салат, картопляний салат з м'ясом, цукіні і патісони з оливками.

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Новий заклад (Київ): ресторан із м'ясним безлімітом Churras BBQ

Крім того, по меню alacarte можна замовити той самий сендвіч з пастрамі (легенда сучасної американської кухні), соковитий pulled pork бургер або чуррас-бургер - з мармурової яловичиною, чилі кон каре, мідії в винному соусі і креветки гриль з пряними травами. Меню - лаконічне, але збалансоване, з хорошим вибором не тільки м'ясних, але й легких овочевих або рибних страв.

 

 

Устриця з сальсою - 39 гривень

Макрель, копчена на вишневих гілочках - 69 гривень

Пастрамі-сендвіч - 89 гривень

Pulled pork бургер - 89 гривень

Чилі кон карне - 129 гривень

Приготовлений на грилі ананас чилі з ванільним морозивом - 49 гривень

 

 

Вже дуже скоро в меню з'явиться кілька сетів, в тому числі - сет із морепродуктами й різноманітною рибою, приготованою на грилі. І, звичайно, наповнення салат-бару буде регулярно оновлюватися.

 

Адреса: вул. Анни Ахматової, 22

Facebook

 

Фото: власність закладів

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ОГЛЯДІВ РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі