Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Заклад
20.03.18
4043

Через пару років після відкриття Paul на Ярославовому валу, на початку березня на вулиці Городецького з'являється ще один заклад легендарної французької мережі.

RestOn впевнено заявляє: місце стане таким же популярним, як і його молодший побратим. Тому що тут відмінні булочки і десерти, затишний інтер'єр і something magic in the air.

Інтер'єр

Ресторану притаманний фірмовий мінімалізм: великі вікна, стриманість в кольорах і декорі, прості геометричні форми.

Особливе місце в закладі займає вітрина з десертами і випічкою. Вона знаходиться в стороні від основного залу, що зручно, якщо ви вирішили забігти за круасаном і кави в форматі take away.

 

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

 

Меню

Про головне - хліб: на будь-який смак і колір, він иробляється вручну, без використання стабілізаторів і підсилювачів смаку.

Улюбленець публіки - круасан - представлений в декількох варіаціях: класичний (55 грн), з малиною і заварним кремом (68 грн), мигдальний (70 грн); поруч з ним на вітрині можна знайти подушку з шоколадом (56 грн), равлика з родзинками (56 грн), англес з яблуком/абрикосом (78 грн).

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Від десертів розбігаються очі, хочеться всього і відразу: макаронів, еклерів, тарталеток, ось того тістечка з лічі та маракуйей або Медовик... У кондитерських не буває легко - це факт!

Вище за усілякі похвали в Paul також ранкове меню. Радує своєю різноманітністю: одних страв з яєць більше десятка, ще є вафлі, тости, млинці, сирники, каші і дитячі порції.

 

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

 

Для швидкого перекусу рекомендуємо звернути увагу на киши (з куркою і грибами, сьомгою і брокколі, козячим сиром і цибулею порей), сендвічі (наприклад, з яйцем і руколою, ростбіф і солоними огірками, запеченої сьомгою і томатами) або шепардські «пастуші» пироги (з картоплею, гречкою, картоплею і рибою).

На рівні з випічкою візитною карткою ресторану можна вважати ліонський цибульний суп з сиром - густий, наваристий. Подобається навіть тим, хто цибулю не любить.

Блок гарячих страв - класика європейської кухні: лазанья, паста, різотто, fish and chips, філе міньйон з білими грибами, печінка з полентой і овочами, котлетки з судака, сьомга з соусом тартар.

 

Must try:

  • Яйця пашот з авокадо і запеченим помідором - 170 грн.
  • Ліонський цибульний суп - 85 грн.
  • Киши - від 125 грн.
  • Сендвічі - від 97 грн.
  • Ніжка конфі з гречкою і качиними пупками - 295 грн.
  • Міні-еклери - 39 грн.

 

Адреса: вулиця Городецького 6.

Час роботи: пн-сб з 8:00 до 22:00, нд з 8:00 до 21:00.

 

Автор: Христина Ольшанська; Фотографії: власність закладів
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі