Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце (місто Київ): ресторан європейської кухні Шишка

Заклад
16.11.17
901

«Димні» місця давно вийшли за рамки посиденьок за кальяном пізніми вечорами. І коли до останніх додається бар авторських багатошарових напоїв, кухня світової гастрономії та різноманітні розваги – виходить унікальний мультиформатний заклад.

Саме в такий – новий ресторан Шишка – і відправилася редакція RestOn. Чому рекомендуємо і що радимо – далі в огляді.

Концепція

Ресторан Шишка, як каже сама команда закладу, є місцем для своїх. Підтвердження тому – відсутність вивіски, дверний дзвінок на вхідних дверях і система проходу по відбитку пальців для постійних гостей.

Вміщує заклад в себе відразу три концепти – гастрономічну частину, барну культуру і димну складову – різноманітність кальянів. Яскравим неординарним акцентом закладу є фортепіанна музика замість звичних клубних міксів і вечори живого виконання пісень.

Крім того, ресторан служить і щиросердечним замінником коворкінгыв – протягом дня тут можна продуктивно попрацювати або провести зустріч, тренінг і будь-який захід завдяки досить тихій атмосфері, залах закритого формату і присутності розеток біля кожного столика. Увечері ж Шишка служить відмінним притулком для любителів приставок і різних ігор.

Локація

Ресторан Шишка розмістився в центральній частині міста - на вулиці Володимирській, 61Б. Зовсім поруч з закладом – червоний корпус університету Шевченка і однойменний парк. А до Хрещатика – не більше 10 хвилин пішого кроку.

Найближчі станції метро: Льва Толстого та Університет.

Інтер'єр

Дизайн ресторану витриманий в лаконічному і теплому стилі з присутністю пастельних кольорів в оформленні. Стіни виконані з обробленої цегли, столи і деталі меблів – графітових і сірих відтінків, а на стелі – гармонійно доповнюючі концептуальні лампи. Відмінною родзинкою інтер'єру є присутність яскравих картин на стінах. Крім їх постійної ротації, у гостя є також можливість купити будь-яку із вподобаних.

Всього в закладі чотири зали – двівеликих, одна з яких з фортепіано, і дві менші – закритого типу. В одному з них для зручності тих, що проводять бізнес-зустрічі, розміщений і проектор. У другому ж – великий екран з приставками.

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Кожна із залів оформлена з урахуванням комфорту гостей і відокремленим розміщенням столиків. Є можливість обрати місце як для невеликої зустрічі, так і для великої компанії або урочистостей.

Бонус закладу – 3D-тур по приміщенню на сторінці ресторану в соціальній мережі Facebook.

Меню

Основа меню закладу – це різноманітність гастрономічних пристрастей з різних країн світу. При цьому кожна страва в меню гідно і гармонійно поєднується з іншими представленими позиціями і знаходить свого шанувальника.

Так, до вибору гостя більше 10 стартерів, від Хумуса з пітою (89 грн) до Тартара з лососем і персиком (169 грн). Далі ж – повноцінні салати, перші страви і гарніри. Серед них є навіть знаменитий суп Фо-Бо (119 грн) – з лаймом і соусом Шілачі та марсельська класика – Буйабез (169 грн).

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

 

Для любителів м'яса і морепродуктів ресторан пропонує соковиті стейки, гребінці, дораду, і лосось з різними доповненнями. А ще – рекомендований ступінь прожарювання і лаконічні закуски. Наприклад, варто спробувати Філе лосося з соусом теріяки і картопляним пюре з цукіні (249 грн) або Особуко за класичним італійським рецептом з гремолатою (249 грн).

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

 

Особлива гордість ресторану – страви Будда Боул – повноцінні збалансовані страви з м'ясом або рибою, злаковими, овочами, зеленню і соусом, а також фруктового і вегетаріанського формату. З останніх, до речі, варто спробувати фруктовий Будда Боул з гранолою і йогуртом (149 грн) і Будда Боул з овочами гриль, тофу, кус-кусом і бальзамічною заправкою (149 грн).

В доповнення до страв Шишка пропонує унікальну за розмірами барну карту і карту кальянів. В першій вам порекомендують вибрати з понад 25 видів джина і 20 видів тоніка – з гарнірами до джин-тоніку, різноманітності коктейлів, вин і міцного алкоголю.

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Новое место (Киев): ресторан европейской кухни Шишка

Кальянна карта представлена ​​близько 400 видами тютюну і унікальними смаковими поєднаннями – як на самостійний вибір гостя, так і за допомогою порад кальянщика. До них же радимо звернути увагу на карту китайського чаю, що подається в спеціальних тіподах і рекомендованих чайним майстром закладу.

Середній чек ресторану Шишка – близько 300 грн.

 

Must try:

  • Лосось гравлакс з грильованим авокадо – 139 грн
  • Суп Фо-Бо із лаймом та соусом Ширачі – 119 грн
  • Гребінці Сен Жак з овочами на пару та теплим моркв'яним соком фреш – 249 грн
  • Будда Боул із ростбіфом, кіноа та соусом із коріандру – 149 грн
  • Лаймовий тарт з меренгою – 79 грн

 

Адреса: вул. Володимирська, 61Б

Час роботи: щодня з 10:00 до 2:00

 

Автор: Альона Гусева; Фото: власність закладу
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі