Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце (Київ): монопродуктовий ресторан Rooster Grill Restaurant

Огляд
24.04.17
1628

У місті, де погода змінюється від сніданку до полудня, а травневі шашличні свята здаються надзвичайно далекими – є гідна альтернатива. Новий ресторан Rooster Grill Restaurant не тільки закриє потребу в ніжному м'ясі, а й приємно порадує сонячною атмосферою. Ми в редакції RestOn не змогли стриматись у візиті та вже готові поділитись із вами деталями нового ресторану столиці.

Концепція

Rooster Grill Restaurant – перший монопродуктовий ресторан Києва для тих, хто не уявляє свого раціону без м'яса. Тут специалітетом виступають страви з курки і курчат, майстерно приготованих на грилі. Також і в інтер'єрі проходить лінія мононапрямку ресторану, створюючи додатковий антураж.

У закладі світла, але при цьому камерна атмосфера, що дозволяє отримати насолоду від моменту в будь-який час дня. А продумана концепція, ненав'язливий музичний супровід і розташованість в центрі дозволять обрати Rooster Grill Restaurant серед інших для будь-якого приводу і типу гостей. До слова, у відвідувачів є можливість замовити ресторан під захід, сімейне свято і навіть весілля.

На літній час обіцяють зробити ресторан цілодобовим, вигідно виділивши Rooster Grill Restaurant серед нечисленних місць для любителів погуляти вночі.

Локація

Rooster Grill Restaurant знаходиться на вулиці Великій Васильківській, 68 – в 20 метрах ходьби від м. Олімпійська. Від центру сюди - буквально 15 хвилин пішим кроком або 5 хвилин їзди. А поруч – ТЦ Олімпійський, численні бізнес-центри і театр оперети.

Інтер'єр

В хорошому закладі ознака майстерності – смачна їжа і згуртована команда. Саме остання на славу попрацювала над дизайном ресторану. Великий світлий зал з панорамними вікнами, монохромні вставки з дерева, смачні лавандові, темномолочні і блакитні кольори меблів. По периметру, що розділяє заклад на своєрідні зони, розташовано багато зелені.

До послуг гостей також відкрита кухня з мангалом, місця для найменших і зручна барна стійка на -1 поверсі. Відтіняють дух закладу деталізовані малюнки курей від Христини Білецької і формені вішалки-сідала для одягу, що дозволяють йому нібито парити в повітрі. У ресторані комфортно розташуються до 100 гостей, але радять бронювати місця заздалегідь.

До літа планують відкрити літній майданчик, що комфортно вписуватиметься в архітектуру міста і пішохідну частину вулиці.

Меню

Перше, чому дивуєшся, відкривши меню - різноманітності страв з цілком собі звичайного продукту. Але, незважаючи на моноконцептуальність, навіть курей і курчат готують згідно із двома напрямками кухні - європейським та американським.

Птицю закуповують у надійних локальних постачальників, самі страви готують на спеціальному двометровому мангалі, що працює на дровах. А кожну позицію лаконічного меню власноруч тестував і відбирав для гостей керівник Rooster Grill Restaurant.

Наприклад, головна гордість команди – великий сет Rooster з курчам, приготованим на мангалі, чіпсами власного приготування і овочами (167 грн). Є варіації сетів з половиною курчати, бургером з курячою котлетою і основні страви. Для тих, кому хочеться всього і відразу, присутня різноманітність салатів. Наприклад, салат з курчам-гриль під соусом авокадо (97 грн) або салат з печінкою на мангалі (67 грн).

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

До них радимо взяти фірмові комірці.

Тут також подбали про вегетаріанців і відвідувачів з особливим харчуванням – є кілька видів супів, салатів і холодних закусок без фірмового інгредієнта ресторану.

На загальний подив, десертна карта – не менш сильна сторона «м'ясного» місця. Як кажуть власники, це своєрідна данина київській кондитерській «Семадені», на місці якої відкрився Rooster Grill Restaurant. По секрету, загальним негласним фаворитом нашої редакції залишився апельсиновий шоколадний фондан з морозивом (85 грн).

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Так як заклад любить навіть ранніх пташок, є численні сніданки – тут їх подають з 8 до 12 по будням і весь день у вихідні. Одного разу спробувавши «Сніданок регіону Сомерсет» - свіжі теплі тости з курячою бастурмою і ніжним сиром Чеддер, вкриті яйцем-пашот на подушці з мікс салату (96 грн), вам захочеться вставати раніше частіше.

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Особлива гордість закладу – бар з понад 20 видами авторських коктейлів і твістів на класику, а також чаї, кава, соки та інші напої на будь-який смак.

Новое место (Киев): монопродуктовый ресторан Rooster Grill Restaurant

Середній чек - 250 грн.

 

Must try:

Філе курчати з вершково-шпинатним соусом на подушці з картопляного пюре – 89 грн

Бургер «Rooster» з курячою котлетою, приготовленою на мангалі, чіпсами домашнього приготування і овочами – 110 грн

Салат зі спаржевою квасолею і бальзамічним соусом – 64 грн

Соте курчати з овочами і відварним рисом на вершковому соусі – 73 грн

Чізкейк з апельсиново-карамельним конфітюром – 65 грн

 

Висновки:

Смачно і легко, різноманітно і мінімалістично – Rooster знає, як знайти підхід до кожного. Запропонує легкий салат і смачний десерт для вашої дами, поки ви будете насолоджуватися курчам. Підбере легкий супчик для дитини під час сімейної вечері. Надасть запаморочливий сет соковитого м'яса, якщо захочеться заглянути і подивитися футбол на великому екрані. Ну як не зайти, а?

 

Адреса: вул. В.Васильківська, 68

Час роботи: пн-пт з 8:00 до 00:00; сб-нд з 10:00 до 00:00

Facebook

 

Автор: Альона Гусева; Фото: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі