Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Накати вечірку: 7 незвичайних ідей для святкування корпоративу з колегами

Підбірка
26.11.18
1359

Давайте на секунду уявимо, що вечірки в стилі Гетсбі - поза законом:)

Редакція RestOn скористалася цим прийомом, щоб запропонувати вам 7 нетривіальних ідей для святкування і місця, де можна їх реалізувати. Let`s get it!

Мережа італійських кафе "Рукола"


Що святкуємо: Корпоратив в італійському стилі

Що подають: італійську, авторську кухню

 

Гучне італійське застілля - напевно, кращий спосіб відзначити будь-яке свято. Море їжі, пісень, танців, гігабайти селфі і вражень на рік вперед. Такий прийом запросто влаштують в "Рукколі", де привітність, здається, використовують як приправу.

В меню - піци, пасти і безліч авторських позицій. Ще один плюс: всі заклад виглядає як одна велика фотозона в стилі rustic, що можна здорово обіграти тематичним дрес-кодом!

podborka_foto_restaurant_1

 

Чим порадує заклад:

  • Cork fee;
  • Індивідуальне планування меню;
  • Є можливість запросити Dj.

 

Середній чек: 350 грн

Коли: 9:00 - 24:00

Контакти: (095) 285 10 81 (Поділ), (095) 280 62 79 (Гната Юри), (050) 353 97 04 (Велика Васильківська), (050) 411 74 59 (Троєщина), (050) 484 58 84 (Хрещатик), (050) 353 96 86 (Ocean Plaza), (050) 345 80 67 (Будівельників), (095) 280 64 69 (Богдана Хмельницького).

Мережа ресторанів "Компот"


Що святкуємо: Новорічний корпоратив у тітки Сари

Що подають: форшмак і фаворити української кухні

 

Інтерсіті довезе до Одеси годин за п'ять, але навіщо? Адже "резиденція тітки Сари" є і в столиці! Цілих дві - щоб точно не помилитися!

Швидше наповнюйте свої шаланди кефаллю, надягайте скрипучі черевики і ексцентричні наряди. Саме час відсвяткувати Новий рік по-одеськи! У закладах мережі "Компот" вас зустрінуть, як вдома: "маминими" порціями і колоритною атмосферою одеського дворика.

Накати вечірку: 7 незвичайних ідей для святкування корпоративу з колегами

 

Компот пропонує:

  • Індивідуальний підхід до кожного свята;
  • Планування меню.

 

Середній чек: 180 грн

Коли: 8:00 - 23:00

Контакти: (050) 420 60 65 (Велика Васильківська), (050) 048 40 33 (Ocean Plaza)

Мережа ресторанів "Spezzo"


Що святкуємо: Новий рік з сімейною гостинністю

Що подають: піцу і пасту ручної роботи, свіжі сири, ароматну випічку

 

На це свято життя шапку можна не надягати: будь-який з ресторанів Spezzo зігріє теплом своїх італійських обіймів.

Беріть з собою колег, друзів і близьких (великих і маленьких). Тут кожному знайдеться заняття: команда аніматорів займе молодший склад іграми, поки ви насолоджуєтеся автентичною кухнею і улюбленим вином. Для більшого занурення в атмосферу введіть домашній дрес-код.

podborka_foto_restaurant_3

 

Spezzo підготували:

  • Затишний куточок в загальному залі для компанії до 50 осіб (Русанівка);
  • Зал для 50 гостей (Святошино);
  • Затишний зал для 50-60 осіб (Льва Толстого);
  • Є можливість організувати ваше свято під ключ;
  • Програма аніматорів для маленьких гостей.

 

Середній чек: 800 грн/чол

Коли: нд-чт з 10:00 - 24:00, пт-сб з 10:00 - 02:00 (Льва Толстого); нд-чт з 10:00 - 23:00, пт-Сб 10:00 - 23:30 (Святошино); нд-чт з 10:00 - 24:00, пт-сб з 10:00 - 02:00 (Русанівка)

Контакти: (050) 422 37 98 (Русанівська набережна, 8); (050) 388 38 01 (вул. Святошинська, 3а); (050) 357 51 35 (вул. В. Васильківська, 32)

Пян-Се Бар


Що святкуємо: Новий рік по-корейськи

Що подають: Пян-се, кім-чі і багато гострих вражень

 

Що це у нас тут? О, це ж крута можливість познайомитися з нетривіальною корейською кухнею!

Беріть найсміливіших - і вперед, на Схід. У закладі не так багато місця, але його вистачить для гарячого знайомства з новою культурою і гучних тостів.

Не забувайте, Пян-Се - бар. Уважно вивчайте барну карту і кайфуйте від новизни.

podborka_foto_restaurant_4

 

Чого чекати від Пян-Се:

  • Є зона для посадки 30-40 осіб;
  • Індивідуальний підхід до організації кожного свята;
  • Корпоративні майстер-класи від шеф-кухаря.

 

Середній чек: 250 - 300 грн

Де: Нижній вал, 33Б (вхід через арку)

Коли: 10:00 - 22:00, у вихідні 12:00 - 23:00

Контакти: (063) 445 18 94

Tarantino Italian&Grill


Що святкуємо: Новий рік в стилі Тарантіно

Що подають: італійська кухня, гриль-бар

 

В гості до Квентіна - великою компанією з величезною любов'ю до атмосфери кінця дев'яностих (але, мабуть без ягідних піджаків). Зупинимося на приємному: юність, VHS, Кримінальне чтиво і спритний Кевін з Один вдома.

В меню - італійські улюбленці, страви на грилі і соковита винна карта.

Накати вечірку: 7 незвичайних ідей для святкування корпоративу з колегами

 

Чого чекати від Квентіна:

  • два зали ресторану (закрита тепла тераса до 50 осіб, зал ресторану до 70 осіб);
  • допомога в організації вашого свята.

 

Середній чек: 600 грн

Де: Русанівська Набережна, 10

Коли: 12:00 - 24:00

Контакти: (050) 419 34 62

Кримські канікули


Що святкуємо: вечірка в східному стилі

Що подають: традиційна кримська кухня

 

Салам алейкум! Новорічний корпоратив - кращий момент для Кримських канікул. Адже дівчиною Гетсбі або Фредді Меркьюрі ви встигнете побути не раз, а ось східним принцом або принцесою з пахлавой в руках? Ось і ми про те ж.

У програмі - традиційні страви та солодощі, кримські вина і аперитиви.

Накати вечірку: 7 незвичайних ідей для святкування корпоративу з колегами

 

Чим багаті:

  • 2 зали на 20 і 50 осіб;
  • Cork-fee.

 

Середній чек: 350 грн

Де: Велика Васильківська, 57/3

Коли: 11:00 - 23:00

Контакти: (050) 422 80 67

Phi-Phi


Що святкуємо: корпоратив в Таїланді

Що подають: тайську, азіатську, європейську кухню

 

Не збожеволіти від локальних морозів і "здорово провести час на островах" можна в Phi-Phi - тайському закладі, яке відкрилося буквально в жовтні. Заглядаючи в меню не забудьте купальник: вибір і подача страв повністю зітруть кордони між хрустким снігом і теплим піском. Для повного "занурення" не забудьте про кальяни.

Phi-Phi розташувався на двох рівнях: тут є окремі зали для банкетів (на кожному поверсі), стильна фотозона для Insta-голиків і індивідуальний підхід до кожного свята.

podborka_foto_restaurant_7

 

Що всередині:

  • На вибір - 2 банкетних зали (40 і 50 місць);
  • Cork-fee - приносите улюблений алкоголь, умови уточнюйте;
  • Музичний супровід: можна запросити Dj або влаштувати навіть караоке;
  • Організація свята під ключ.

 

Середній чек: від 400 грн

Де: Дмитрівська, 62/20

Коли: пн-чт з 7:30 до 23:00, пт з 7:30 до 01:00, сб з 8:00 до 02:00, нд з 8:00 до 23:00

Контакти: (096) 460 93 60

 

Автор: Анна Струк, Фото: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі