Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

М'ясо, вино і віскі: ресторан KARE Grill&Josper біля площі Перемоги в Києві

Огляд
29.12.16
676

Зізнатися чесно, редакція RestOn любить м'ясо. Зізнатися ще чесніше, ми просто обожнюємо спостерігати, як із м'ясом розправляються чоловіки. Саме тому ми, не зволікаючи, відправилися в ресторан KARE Grill&Josper, щиро радіючи, адже ми зможемо задовольнити обидві потреби - в їжі і в спостереженні.

 

 

 

Ресторан знаходиться за адресою: Олеся Гончара, 77 - центр, в 5 хвилинах від цирку. Офіси, держустанови - ділове життя в районі вирує: аудиторія ресторану відповідна.

При пошуку орієнтуєтеся на супермаркет "Сільпо": KARE Grill&Josper знаходиться трохи вище нього.

 

 

 

Беручи до уваги внутрішнє оформлення закладу (а також його спеціалізацію), можна сміливо стверджувати, що чоловікам тут сподобається: шкіряні дивани, темні дерев'яні панелі, гармоніюють зі світлими стінами, вітрини з віскі.

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Як незначного декору - милі вантажні штучки.

Також є невелика vip-кімната, вона прихована за щільною гардиною, в ній панує напівтемрява і вона ідеальна для men's talks, а, може, навіть і карткової гри.

Строгість і аскетизм, якщо в двох словах. Однак для романтичної вечері в затишній атмосфері місце цілком підійде, не думайте!

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Цікавий момент: замість барної стійки (в традиційному сенсі слова) - полки і шафки з алкоголем, таким чином гість завжди бачить що і як йому наливають.

 

 

KARE Grill&Josper - м'ясний ресторан з авторською європейською кухнею і широким асортиментом вина і віскі.

Нам дуже пощастило: про м'ясо - найважливіший та цінний інгредієнт на кухні - погодився розповісти особисто шеф-кухар Віталій Микитенко. Коли адміністратор нам про це повідомила, ми уявили собі огрядного чоловіка, по зовнішньому вигляду схожого на м'ясників з хоррор-фільмів, а постав перед нами моторна молода людина, з гарним почуттям гумору і оригінальним баченням кухні м'ясного ресторану.

Якщо говорити про стейки, то їх роблять з м'яса бичків породи шароле-Лімузин (США) і Абердин-Ангус (Україна).

На пошуки вітчизняного постачальника пішло два місяці, було вивчено близько 15 претендентів, зупинили свій вибір на компанії, яка співпрацює з фермами в Полтавській і Чернігівській областях. Віталій каже, що це одна з небагатьох фірм, яка не намагається підсунути підробку, адже господарств, де вирощую тангусов, в Україні всього кілька і нечесні постачальники цим користуються.

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

М'ясо в ресторан надходить охолодженим, а не замороженим, і дозріває вже на кухні.

Також шеф вважає, що смак хорошого м'яса не вимагає особливих соусів або хитрих гарнірів, тому шляхом ретельних проробок він залишив в меню ті добавки, які на його думку гармоніюють зі стейками найкраще: соуси - винний, грибний, перцевий, чімічуррі; гарніри - овочі гриль, брюссельська капуста з беконом, киноа з овочами, пряна бейбі морква су-вид.

Присутній в меню KARE Grill&Josper і дичина: біфштекс із дикого кабана з буряковою картоплею і соусом з лисичок, і м'ясо косулі су-вид з ялівцевим соусом.

Крім м'яса, приготовленого в хоспері, гостю можуть запропонувати качину грудку з грушею, томленою в червоному вині, каре ягняти з кус-кусом, оссобуко й інші страви з птиці і м'яса.

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Мясо, вино и виски: ресторан KARE Grill&Josper возле площади Победы в Киеве

Є три рибно-морські позиції: судак, лосось і морепродукти в креольському стилі.

Вразив український борщ із запеченим ребром за рецептом 1889 року - подається в гнізді з сіна, з чорним хлібом, огірочком і стопкою горілки.

З 12.00 до 16.00 в заклад можна зайти на бізнес-ланч: на вибір пропонується три варіанти салатів, перших і основних страв. Вартість трьох страв з гарніром - 105 грн. Якщо брати окремо: салат - 35 грн, перша страва - 40 грн, основне - 50 грн, гарнір - 25 грн.

Основу алкогольної карти складають віскі й вино - широкої географії і тривалої витримки.

 

 

 

Стейк Ribeye з м'яса бичків Абердін-Ангус (Україна) - 130 грн/100 гр.

Стейк New York strip з м'яса бичків Шаролє-Лімузин (США) - 220 грн/100 гр.

Біфштекс з дикого кабана - 260 грн.

Салат Цезар з качиної грудкою - 180 грн.

Український борщ з запеченим ребром - 75 грн.

Шоколадний фондан із морозивом - 105 грн.

 

 

 

Кожну середу та четвер в KARE Grill&Josper діє безліміт просекко вартістю 400 грн.

По п'ятницях організовуються джазові вечори.

 

Адреса: вул. Олеся Гончара, 77

Час роботи: з 11.00 до останнього гостя

Facebook

 

Автор: Христина Ольшанська

Фото: власність закладу

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ОГЛЯДІВ РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі