Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

Підбірка
21.10.18
1372

Сезон корпоративів вже не за горами. Саме час замислитись про пошук ідеальної локації для спільних гулянь з колегами. А поки ви вибираєте, редакція RestOn підготувала для вас список ТОПових місць з величезними затишними залами, авторською кухнею і різноманітним барним меню, а також вигідними пропозиціями для компаній. Детально — в нашому огляді.

ESHAK

Якщо великою і гучною компанією, то вам однозначно в ESHAK! В меню - справжній узбецький плов з бараниною, коржі з тандира, соковите м'ясом на мангалі і традиційні східні страви. У поєднанні з багатою барной картою і ароматними кальянами - просто знахідка!

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

На вибір кілька просторих залів:

  • камінний на 42 гостя;
  • картинний на 80 гостей;
  • цілорічна квітуча тераса на 132 гостя;
  • 9 затишних камерних VIP-кімнат на 7-10 персон.

 

Всі вони зі своїм колоритом і неповторною атмосферою.

 

Банкетні пропозиції:

  • Можливість встановити фотозону або оформити приміщення під будь-яку тематику;
  • Розваги на будь-який смак: чи то танець живота, трендові музиканти, DJ або фотограф — команда ресторану допоможе втілити в життя будь-яке побажання;
  • Знижка 20% на все меню та бар.

 

Середній чек: від 1000 грн.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87.

Години роботи: з 10:00 до 24:00.

Контакти: (044) 383 33 00.

Три Вилки

Творцем "Трьох Вилок" є відомий ресторатор і телеведучий Микола Тищенко, що вже є синонімом професійного ставлення до кухні. Тут завжди смачно і душевно, а кожен гість почуває себе бажаним та відпочиває з комфортом.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

У ресторані є 4 зони:

  • Засклена тераса з можливістю зонування. Вона, в свою чергу, ділиться на 2 частини — велику (до 45 осіб) і меншу (до 20 осіб);
  • Барний зал (30 гостей);
  • VIP зал (10 гостей).

 

Одна з переваг ресторану — це можливість адаптувати зали під будь-який стиль і декор. Світлі тони в інтер'єрі дозволяють легко поєднувати найрізноманітніші палітри фарб.

 

Банкетні пропозиції:

  • Індивідуальний підхід до підбору банкетного меню;
  • Вигідні ціни на алкогольні напої для банкетів;
  • Команда ресторану допоможе в організації заходу та розважальної програми;
  • Зручний паркінг.

 

Середній чек: від 800 грн.

Де: вул. Володимирська, 76.

Години роботи: з 09:00 до 01:00.

Контакти: (067) 501 05 05.

PLOV lounge&banquet hall

Розкішний концептуальний заклад з автентичною узбецькою гастрономією. Казковий світ східного оздоблення та гостинності з європейським сервісом, створений з любов'ю для тих, хто звик якісно відпочивати.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Ресторан PLOV пропонує гостям банкетні зали:

  • Зал для некурців на першому поверсі (до 40 гостей);
  • VIP-зал (до 15 гостей) та show kitchen (можливість контактного приготування страв; допускається куріння кальянів і сигар);
  • Зал на другому поверсі (до 100 гостей; караоке програма; допускається куріння кальянів);
  • Зимова тераса (до 30 гостей; допускається куріння кальянів).

 

Банкетні пропозиції:

  • При закритті залу діє депозитна система;
  • Cork fee (умови уточнюйте у адміністратора);
  • Іменинникам знижка 20% при наявності підтверджуючого документа;
  • Організація заходів "під ключ".

 

Середній чек: від 800 грн.

Де: вул. С. Скляренко, 9.

Години роботи: з 12:00 до 23:00.

Контакти: (098) 188 87 60.

Черноморка

Корпоратив по-одеськи замовляли? Той самий: з форшмаком, тюлечкою, шпротами, оселедцем з картоплею, а також рибою на грилі і барабулькою на сковорідці? Таке не забудеться точно! А банкет з дюжиною устриць і десятками пляшок ігристого вина? Тоді ласкаво просимо в ресторани мережі "Чорноморка"!

Інтер'єр ресторанів простий і зрозумілий, зате з одеською "родзинкою" і гостинністю, в якому присутні середземноморські мотиви. Головний акцент в меню, звичайно ж, на рибі і морепродуктах. Тут гостям пропонують власний завжди свіжий улов з Чорного моря — барабулька, бичок, луфарь, камбала, скат, акула катран, сарган, анчоус, дунайський оселедець, креветка, мідії, сердцевідка, рапани — яких тільки морських гадів тут немає! Меню потішить не тільки живіт, але й гаманець.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • З вересня і до кінця 2018 року в "Чорноморці" проходить "устричний всепідряд" — 16 видів устриць від 19 гривень і 16 видів ігристого за спеціальною ціною.

 

Середній чек: від 400 грн.

Години роботи: з 11:00 до 23:00.

Контакти: (067) 954 05 05 (вул. Ярославська, 5/2); (097) 364 05 05 (вул. Преображенська, 7); (098) 754 05 05 (вул. Драгоманова, 6/1); (068) 647 05 05 (вул. Велика Окружна, 110а).

ROJO OJO

Мексиканський ресторан, де пройде успішно і красиво будь-який захід. Заклад займає 2 поверхи в елітному ЖК Obolon Residence і радує своїх гостей смачною і сучасною кухнею, яскравим неординарним інтер'єром і якісним сервісом.

Загальна посадка ресторану ROJO OJO — 140 гостей. Окремі зали на першому та другому поверхах з комфортом розмістять 40-50 гостей кожен. Професійна команда ресторану допоможе в організації вашого свята і перенесе вас в сонячну Мексику, де текіли мало не буває, а у гостей завжди гарний настрій.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Надають мультимедійне обладнання, а також декор і арт-програму;
  • Розробка меню під конкретний захід;
  • Майстер-клас від бар-менеджера і show kitchen від шеф-кухаря.

 

Середній чек: від 700 грн.

Де: пр-т Оболонський, 26.

Години роботи: нд -чт з 12:00 до 01:00, пт-сб з 12:00 до 3:00, під банкети — індивідуально.

Контакти: (095) 268 26 26.

Гаро

Банкет в грузинському кафе "Гаро" — ідеальний вибір для красивого, веселого і смачного свята. Майстерність кухарів закладу здивує ваших гостей смаком сучасної Грузії, а досвідчені офіціанти забезпечать якісний сервіс, щоб ви могли повною мірою насолодитися відпочинком, не турбуючись про деталі.

Провести корпоратив або будь-який інший банкет можна в Верхньому (20 гостей в форматі банкету, 30 у форматі фуршету) або Нижньому (25 гостей в форматі банкету, 35 у форматі фуршету) залах ресторану.

Оформити приміщення, орендувати обладнання, організувати розважальну програму і підібрати меню — команда ресторану врахує всі побажання в процесі підготовки і проведе захід на вищому рівні.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Cork fee (умови уточнюйте у адміністратора);
  • Проведення майстер-класів з приготування хачапурі або хінкалі.

 

Середній чек: від 600 грн.

Де: вул. Антоновича, 116.

Години роботи: з 10:00 до 22:00.

Контакти: (093) 955 99 44.

Il Pellicano

Il Pellicano — двоповерховий ресторан, виконаний в стилі лофт з елементами класики, натуральним деревом і буйством живої зелені. Тут гостям пропонують страви італійської та європейської кухонь, приготовані на хоспері. Також в меню представлена ​​лінійка страв для тих, хто веде здоровий спосіб життя і суворо дотримується догм правильного харчування.

Загальна посадка ресторану — 80-100 гостей (40 персон на поверх при банкетному розміщенні або 50 персон — фуршетний варіант). Є кілька візуально відокремлених зон, де можна з комфортом розміститись невеликою компанією. Також передбачене місце для танців, музикантів, караоке-апаратури і т.д.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Cork fee — 150 грн за пляшку;
  • Знижка для іменинників -20% на все меню;
  • Оренда одного поверху під ключ — 40 000 грн, оренда всього закладу під ключ — за домовленістю.

 

Середній чек: 600-700 грн.

Де: пр. Перемоги, 26а (вхід зі сторони вул. Богдана Гаврилишина)

Години роботи: з 10:00 до 23:00.

Контакти: (073) 499 77 70.

Канарейка

Рестобар "Канарейка" — це невеликий, проте затишний заклад, де гостям пропонують традиційні чеські, ліванські, французькі, італійські та українські страви. Ще одна особливість локації — вражаюча винна карта, де можна знайти кращі італійські, чилійські і французькі вина.

Інтер'єр рестобару тішить своєю натуральністю і затишком. Столи з дубовими стільницями, оригінальні люстри у вигляді пташиних кліток, зручні меблі в ненав'язливій текстильній оббивці. Здається, ніби ти не в галасливому мегаполісі, а в оточенні тиші і спокою природи.

Загальна посадка рестобару — 55 гостей (65 при фуршетному розміщенні). Крім основного залу є також 2 невеликих "камерних" приміщення на 15 і 10 персон. Є місце для танців, музикантів, караоке-апаратури, проектора і т.д.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Cork fee — 150 грн за пляшку;
  • Знижка для іменинників -20% на все меню;
  • Оренда всього закладу під ключ — орієнт. 40 000 грн.

 

Середній чек: 400-500 грн.

Де: вул. Січових Стрільців, 76.

Години роботи: з 11:00 до 24:00.

Контакти: (093) 400 00 46.

SINITZA

Гастробар на Лук'янівці, куди "злітаються" все цінителі затишного відпочинку, смачної європейської кухні і чарівних інтер'єрів. Дерев'яні елементи, м'які зручні меблі, велика кількість різнокольорових пляшечок, старовинні дзеркала і світильники... Всі ці деталі створюють неповторний дизайн і затишок, а також атмосферу, в якій гостям комфортно і приємно знаходитись.

Загальна посадка гастробару — 80-100 гостей. На терасі можуть розміститись 40 гостей, середній зал готовий прийняти 20 відвідувачів, караоке-зал — 20 персон. Є місце для танців, музикантів, караоке, проектору та ін.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Оренда одного залу — 10 000 грн, оренда всього закладу під ключ -— орієнт. 30 000 грн;
  • Знижка для іменинників -20% на все меню;
  • Cork fee (умови уточнюйте у адміністратора).

 

Середній чек: 350-450 грн.

Де: вул. Дегтярівська, 9.

Години роботи: з 11:00 до 23:00.

Контакти: (098) 204 90 90.

HayLoft

Тут є все, що притаманне українським традиціям: привітність, щедрий стіл і мелодійна музика. Додайте до цього ще й натхненну своєю справою команду ресторану, і ви ще не раз повернетесь в HayLoft Ukrainian BBQ.

Меню кухні — гармонійне поєднання локальних продуктів, сучасної подачі і авторських інтерпретацій бренд-шефа Людмили Семехи. У ресторані діють банкетне і фуршетное пропозиції.

У фуршетном варіанті заклад може прийняти до 100 гостей, в форматі банкету: основний зал — до 60 гостей, а з VIP-залом ще 20. Професійна команда ресторану допоможе вам організувати свято будь-якого формату, щоб ви змогли безтурботно насолоджуватися своїм відпочинком.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Банкетні пропозиції:

  • Знижка для іменинників -20% на меню кухні та бару (за винятком страв із зірочкою);
  • Іменинникам, у яких День народження випадає на будні дні (з понеділка по четвер), за умови святкування день в день, караоке та DJ на 3 години в подарунок;
  • Special Birthday Package для 8-10 персон за 5000 грн (входять холодні і гарячі закуски, салати, основні страви, б/а напої);
  • Students Package для 6 персон за 3000 грн (холодні і гарячі закуски, салати і 1 літр напою);
  • HEN Package для 6-8 персон за 3500 грн (холодні і гарячі закуски, салати, б/а напої, а також 3 пляшки ігристого).

 

Середній чек: корпоративы от 600/чел; свадьбы от 800/чел; банкеты от 450/чел; фуршет от 450/чел.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1. 

Години роботи: з 11:00 до 24:00.

Контакти: (067) 501 48 88.

Prynada Ukrainian Cafe

Це втілення всього найсмачнішого, стильного і красивого, що є в сучасній Україні. Ресторан радує гурманів актуальною українською кухнею. Сучасна подача страв, різноманітне меню — кожен може вибрати страви собі до смаку.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Prynada Ukrainian Cafe пропонує 3 закриті зони для святкування зимового корпоративу:

  • "Петриківка" (банкетне розміщення — 70 гостей, фуршетное — 120). Просторий зал, основною прикрасою якого є розписна стеля в Петриківському стилі;
  • "Вишиванка" (40 гостей). Основною прикрасою цього залу є ніжно-рожевий орнамент, який відбивається в дзеркалах, створюючи гру візерунків. До нього примикає наступний зал — "Витинанка". У парі ці два приміщення спокійно розміщують до 60 осіб;
  • "Витинанка" (до 25 гостей). По-особливому святковий зал. Стіни в ньому прикрашені конструкцією у вигляді різьблення по дереву — сучасна інтерпретація стародавнього українського ремесла. Зал "Витинанка" складається з двох частин: банкетної зони, де можна розмістити компанію до 25 осіб, і лаунж-зони з можливістю встановити фотозону, апаратуру, проектор та організувати диско-караоке.

 

Банкетні пропозиції:

  • Знижка для іменинників -20% на меню кухні та бару (за винятком страв із зірочкою). Іменинникам, у яких День народження випадає на будні дні (з понеділка по четвер), за умови святкування день в день, караоке та DJ на 3 години у подарунок.
  • Спеціальна пропозиція для святкування Дня народження компанією з 10 гостей за 5500 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, основні страви та напої).
  • Спеціальна пропозиція для святкування дитячого Дня народження — 10 персон за 6000 грн (входять холодні закуски, основні страви, десерти та напої, а також дитяча фотозоні, фотограф на 1 годину і анімаційна програма).
  • Романтична вечеря для 2 персон за 1550 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, основні страви і Sparkling Latinium).
  • Вечеря на 6 персон за 3500 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, основні страви і Sparkling Latinium).

 

Середній чек: від 800 грн.

Де: пр-т Героїв Сталінграду, 24.

Години роботи: з 11:00 до 01:00.

Контакти: (067) 010 86 88.

Fiji Lounge Bar

Ідеальне місце для обідів і вечерь, п'ятничних посиденьок і галасливих розмов на терасі, а також популярна локація, де відзначаються корпоративи, Дні народження та інші банкети.

Кухня ресторану — європейська. Бренд-шеф закладу свого часу отримала безцінний досвід, працюючи в українському представництві мережі преміум-ресторанів по всьому світу Buddha-Bar. Всі свої знання і любов до кулінарії вона втілила в меню Fiji Lounge Bar.

У Fiji Lounge Bar організовують банкети будь-яких форматів, а також конференції та ділові зустрічі.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Для проведення заходів тут пропонують зали:

  • Всесезонна тераса (для банкетів — 50-55 чоловік, для фуршетів — 50-60 осіб);
  • "Колиба" (10-15 гостей). Затишний лаунж-зал з романтичною обстановкою. Дерев'яний розпис на стінах з неоновою підсвіткою надає незвичайну атмосферу;
  • "Акваріум" (30 гостей — банкет; фуршет — 40 гостей). Помітна особливість і головна прикраса даного залу — мальовничі акваріуми з екзотичними рибками;
  • FIJI (35-38 гостей — банкет; 55-60 гостей — фуршет). Зал припаде до смаку любителям караоке, живої музики та запальних танців. Яскравий інтер'єр і професійна апаратура гарантують піднесений настрій і незабутні спогади про захід;
  • VIP-зал (15-25 гостей). Ідеальний для невеликих компаній і камерного відпочинку з окремим входом.

 

Банкетні пропозиції:

  • Знижка -20% на меню кухні та бару (за винятком страв із зірочкою);
  • Special Birthday Package для 8-10 персон за 4500 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, б/а напої і алкоголь на вибір (1 літр віскі або рому), а також класичний кальян);
  • Students Package для 5 персон за 1500 грн (входять холодні та гарячі закуски, 1 літр рому і класичний кальян);
  • HEN Package для 6-8 персон за 3500 грн (холодні і гарячі закуски, б/а напої, алкоголь на вибір (ром/віскі/текіла/ігристе) і класичний кальян за 100 грн);
  • Команда ресторану запропонує продумане меню і унікальне оформлення залів, а також допоможе з підготовкою дозвілля (квести, тімбілдинги, караоке і т. д.) і забезпечить необхідне технічне обладнання (плазмові панелі, проектор і т.д.).

 

Середній чек: корпоративи від 600-1000/особа; весілля від 500-800/особа; банкети від 400-600/особа; фуршет від 400-600/особа.

Де: вул. Сагайдачного, 14В.

Години роботи: з 11:00 до 03:00.

Контакти: (067) 215 98 88.

Bar N7

Стильний бар з гастрономічним акцентом, який розташувався в самому серці столиці. Історія бару наскрізь просякнута легендами і масою цікавих історій про того самого Джека Деніелса, покровителя цього магнетичного місця.

Гордістю Gastro Bar N7 є його кухня. Вона повноцінна і дуже смачна. Кожна страва становить ідеальну гастрономічну пару авторському коктейльному меню.

Корпоративная лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва

 

Простір Gastro Bar N7 розділений на кілька зон:

  • Всесезонна тераса (банкет — до 35 персон; фуршет — до 50). Вона популярна в будь-який час року, і в сніжну зиму, і в спекотний літній день;
  • Основний зал (банкет — до 35 персон; фуршет — до 60). Він вдало зонований, з диванами і затишними столиками в нішах.
  • Атмосферна VIP-кімната (15 гостей).

 

Банкетні пропозиції:

  • Знижка -20% для іменинників на меню кухні та бару (за винятком страв із зірочкою);
  • Special Birthday Package для 8-10 персон за 5500 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, основні страви, б/а напої і 1 літр віскі Jack Daniels);
  • Special Birthday Package для 8-10 персон за 3500 грн (входять холодні та гарячі закуски, салати, б/а напої, 1 літр Finlandia, 0,75 літра ігристого, а також 2 години гри "Мафія");
  • Спеціальна пропозиція з фуршетом і 2 годинною грою Мафія для компанії до 10 персон за 5000 грн (холодні і гарячі закуски, 2 пляшки ігристого і 2 годинна гра "Мафія");
  • HEN Package для 7 гостей за 3500 грн (холодні і гарячі закуски, салати, 2 пляшки ігристого і 7 авторських коктейлів);
  • Команда бару допоможе організувати цікаве дозвілля, запропонує послуги діджея, фотографа, ведучого, організує виступ кавер-груп, майстер-клас з приготування коктейлів, захоплюючий квест або гру "Мафія".

 

Середній чек: корпоративи від 850/особа; банкети від 500/особа; фуршет від 750/особа.

Де: вул. Пушкінська 9a.

Години роботи: з 10:00 до 01:00.

Контакти: (067) 501 68 88.

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі