Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

Подборка
29.05.18
58137

Чорний кунжут, хліб, бекон, вино, горгонзола, дор блю, ром, лаванда, Орео... Це не просто перелік продуктів, це все смаки морозива! Напередодні найбільш жаркої пори року редакція RestOn розповідає, де в Києві знайти найсмачніше і оригінальне морозиво!

Gelarty: авторське солодове морозиво з кріспами з бекону і морозиво з чорного хліба

Gelarty — це студія морозива, де, насправді, незвичайне все. Ви не повірите, але з морозивом тут роблять суші, роли, бургери, паштети і навіть піцу! У приготуванні використовують тільки натуральні інгредієнти, а заморожують рідким азотом прямо на очах у гостей.

Пропозиція місяця — морозиво з чорного хліба, яким шеф студії дивував італійців — організаторів Чемпіонату світу з авторського морозиву, а також солодове морозиво з кріспі з бекону. Хрусткі шматочки добре прожареного бекону відмінно відтіняють солодкувато-терпкий смак солодового морозива!

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

У Gelarty можна спробувати і інше оригінальне морозиво. Наприклад, чорне з чорним кунжутом і чорнилом каракатиці, а також два види історичного морозива (приготованого по історичним рецептами). Перше — ванільне за рецептом 1649 року Жерара Тірсена (шеф-кухар французького королівського двору, який вперше розсекретив рецепт морозива для звичайних людей), а друге — крем-брюле за рецептом 1691 року Франсуа Мессьяло (шеф-кухар герцога Орлеанського).

Також радимо спробувати алкогольне морозиво (звичайно, якщо вам виповнилося 18), айс-смузі (перетерті фрукти і ягоди без молока і навіть без води) і бургер з яловичої котлетою і морозивом з гірчиці з медом з гастрономічної лінійки.

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina) або замовити доставку на дом лінійки Take Away за телефоном: 063 700 06 07 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): ресторан і студія морозива Gelarty

 

Bo.Pastry: морозиво з солоною карамеллю і мадагаскарською ваніллю

Bo.Pastry — знаменита кондитерська Ектора Хіменес-Браво на Хрещатику. Морозиво тут, як втім і все інше, готують виключно з натуральних інгредієнтів. В асортименті: солона карамель, фісташка, шоколад, мадагаскарська ваніль і чорниця. Кульки холодних ласощів вам покладуть в хрусткий вафельний стаканчик власного виробництва, так що його зручно буде їсти на ходу. Майте на увазі, якщо вирішите прогулятися по центру міста!

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: вул. Хрещатик, 19А

«Умка»: морозиво з горгонзолою, з ромом і родзинками і винний сорбет

Минулого літа «Умка» вже ламав наші уявлення про те, з чого можна зробити морозиво. Горгонзола, вино, огірок... В асортименті є як більш звичні смаки як шоколад, ваніль і солона карамель, так і морозиво з лісовим або волоським горіхом, з ромом і родзинками, страчателлою. З сорбетів — маракуйя, полуниця, ківі, лісові ягоди. Є також веганське морозиво на основі соєвого молока.

Роблять морозиво на невеликому виробництві за домашніми рецептами і тільки з натуральних інгредієнтів.

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: вул. Костьольна, 6. Також морозиво «Умка» можна купити в магазині «Всі.Свої» на Хрещатику, кав'ярні «Чашка» на Бессарабці і на більшості міських фестивалів

Mr. Pops: полуниця з вершками, груша з дор блю і ваніль з брауні

Mr. Pops — натуральне морозиво ручної роботи в форматі popsicle — тверде і на паличці. У Латинській Америці цей формат означає фактично фруктовий лід, у нас же хлопці трохи змінили концепцію і міксують абсолютно неймовірні смаки як то каркаде, ананас з чилі і груша з дор блю.

В асортименті є як більш звичні смаки (полуниця і вершки, малина, ескімо, солона карамель), так і незвичайні (індійський манго, маракуйя, лаванда, іриска, ванільне морозиво зі шматочками брауні).

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: в Києві морозиво Mr. Pops можна знайти більш ніж в 30 точках. Серед них: «Мясторія» в ЦУМі, шоу-рум Oh My Look, ательє Kachorovska, кав'ярні Come & Stay, Coffee in Action і Blur, кондитерська Picnic, кавовий будинок London, KO & KO bar і т.д. Повний перелік шукайте на сторінці бренду в Facebook.

Milk Bar: "три молока"

Іноді нам здається, що простіше дістати зірку з неба, ніж знайти вільний столик в Milk Bar. Спеціально для таких випадків у закладі працює віконце видачі, де можна взяти десерт з собою.

Морозиво тут готують самі, без барвників і підсилювачів смаку. В асортименті є як звичні смаки як то ваніль або шоколад, так і незвичайні як то лаванда, "три молока", апельсиновий чізкейк, печиво Орео або манго-лассі. Також є кілька видів веганських сорбетів.

Якогось з видів морозива може не бути в наявності, зате все завжди свіжоприготоване.

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: вул. Шота Руставелі, 16

Bakehouse в Good Wine: морозиво з чорним кунжутом і з чаєм матча

Пекарня Bakehouse — один з брендів Good Wine. Про команду без перебільшення кажуть, що вони "повернені" на якості: ретельно відібране фермерське молоко і яйця, органічне італійське вершкове масло і шоколад прямо з Франції... Крім випічки тут роблять і морозиво: від класичного пломбіру і темного шоколаду до солоної карамелі, чорного кунжуту, манго і матчі. Можна взяти півкілограмову або кілограмову упаковку додому, а можна попросити покласти пару кульок в пшеничний або гречаний ріжок і з'їсти прямо на місці.

Де шукати найоригінальніше морозиво в Києві: топ-6 локацій

 

Де шукати: вул. Мечникова, 9

 

Смачного вам морозива і побільше тіні цього літа!

 

Автор: Ірина Безкоровайна; Фотографії: власність закладів
Рейтинг: 4,00
Всього оцінок: 10

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі