Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Гастрономічний нокдаун: всі грані м'яса в новому меню ресторану "Здоровий Глузд"

Заклад
28.09.17
843

Чи є межі у справжнього смаку? Пропонуємо знайти відповідь на це питання в ресторані «Здоровий Глузд»! З 25 вересня тут діє авторське меню від бренд-шефа Євгена Клопотенко, яке кардинально змінить ваше уявлення про м'ясні страви й не тільки.

Багато м'яса у всіх відтінках смаків, естетичний перфоманс, кулінарні сюрпризи - в новому меню є все і навіть трішки більше. Єдине, що відсутнє - це «здоровий глузд», який розчинився в божевільному та "кришезносному" смаку кожної з 10-ти страв. Більше подробиць про феєричні новинки мітерії далі в огляді.

Про ресторан «Здоровий Глузд»

«Здоровий Глузд» - це ресторан-мітерія (від англійського «meat»), який був відкритий влітку 2016. В основі меню - страви з м'яса. Стейки, субпродукти, ребра - тут зібрані беззаперечні хіти кулінарного світу, рецепти приготування яких удосконалювалися сотнями років. Поряд з класичними варіаціями, практикують також авторські інтерпретації страв, приготовлені з локальних продуктів.

За півтора роки успішної роботи ресторан впевнено зайняв своє місце на food-карті столиці. А для того щоб раз і назавжди поставити «шаг і мат» гастроінсайдерам, мітерія «Здоровий Глузд» приготувала для своїх гостей особливе меню. Його творець - бренд-шеф ресторану Євген Клопотенко запрошує гурманів пізнати всі грані м'яса, а також справжнє естетичне задоволення, замовивши одну (або кілька) з 10-ти авторських страв! Меню вже діє - пропонуємо познайомитися з ним ближче.

Про нове меню

Здавалося б, що здивувати вимогливого гостя м'ясного ресторану черговим блюдом із м'яса - це нездійсненна місія. Насправді ж це більш ніж реально, якщо за справу береться кулінарний експерт, засновник гастромастерської Confiture, випускник французької кулінарної школи Le Cordon Bleu, переможець телевізійного кулінарного шоу, автор онлайн-курсу з кулінарії «Мислити як кухар» та капітан збірної України по поліпшенню культури харчування - Євген Клопотенко.

«Розкопки в пустелі», «Пожежа в лісі», «Другий шанс», «Розбита любов», «Пікнік на галявині»... Кожна з позицій нового меню дивує тричі: коли вам її приносять, коли ви спробуєте блюдо і коли дізнаєтеся, з чого воно складається. Бренд-шеф пропонує поглянути на м'ясо по-іншому, пізнати смак, раніше незвіданий, випробувати приголомшливі емоції та розгадати кулінарну загадку на межі «здорового глузду».

У меню ви не знайдете навіть натяку на склад страв - тільки інтригуючі назви, які мотивують зважитися на гастрономічний експеримент і замовити вподобані позиції. Ексклюзивно для вас ми відкриємо завісу нового меню й розкриємо деякі з його секретів!

Розкопки в пустелі

Для того щоб зрозуміти, з чого складається ця страва, необхідно провести справжні розкопки. Перебравши гори їстівного піску, ви знайдете «кулінарний артефакт», який вас здивує і порадує своїм смаком.

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Річкові дари

Ключовий інгредієнт цієї страви змусить вас по-іншому поглянути на гастрономічні дари річки й переосмислити, що вважається м'ясом в принципі, а також оцінити всю красу українських локальних продуктів.

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Лапи дракона

Один із делікатесів, які українці звикли недооцінювати. Євген Клопотенко пропонує побороти кричущу несправедливість та вознести блюдо на п'єдестал, бо його смак безсумнівно цього заслуговує!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Чотири смаки

Не секрет, що язик покритий рецепторами, які визначають, наскільки блюдо солоне, кисле, солодке або гірке. А що буде, якщо смак задіє всі рецептори одночасно? Дізнайтеся відповідь, замовивши страву!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Другий шанс

Ця страва дає унікальну можливість відчути себе вершителем долі. Тільки ви можете «подарувати друге життя» головному інгредієнту або ж, навпаки, забрати її. Щоб ви не вибрали - буде дуже смачно!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Honey Boney

Неважко здогадатися, що головний інгредієнт страви - кролик. А ось що становить йому компанію - можна дізнатися тільки в ресторані «Здоровий Глузд». Скажемо лише, що це блюдо - одне з наших улюблених!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Косуля на водопої

Варіація на тему стейків, джему, кам'яної солі та макового пороху. Тепер у вас більше питань, ніж відповідей? Так і було задумано. Приходьте та пробуйте, бо зрадити словами цей смак просто нереально!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Пожежа в лісі

Вогонь - смертельна стихія, яка, тим не менш, дає життя істинному смаку. Пізнайте всі грані вогню та визнайте, нарешті, його силу, отримавши в дар чистий смак витонченої авторської страви.

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Пікнік на галявині

Якби нам сказали, що інгредієнти цієї страви можуть гармонійно поєднуватися, ми б не повірили: мацоні, азіатський соус, м'ятний бісквіт і свинина!

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Розбита любов

Унікальний десерт, склад якого - головна загадка ресторану «Здоровий Глузд». Розкривати всі секрети ми не станемо, скажемо лише, що в його складі є м'ясо та ще багато інших не типових для десертів інгредієнтів.

Гастрономический нокдаун: все грани мяса в новом меню ресторана

 

Нове меню - це калейдоскоп смаків, інноваційна подача, гастрономічне шоу і креатив в чистому вигляді. Кожна з 10-ти позицій дивує, захоплює і руйнує звичні межі, розширюючи горизонти і розвиваючи справжній смак!

 

Адреса: вулиця Саксаганського, 68/21

Час роботи: з 12:00 до 23:00

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі