Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Діма Борисов закриває "Барсук" і відкриває три нових ресторани

Інтерв'ю
23.11.18
1087

Діма Борисов відкриває ресторани і запускає нові проекти так часто, що за ними і, правда, складно встежити. Тільки на цьому тижні з'явилося два нових ресторани GASTROFAMILY, а ще новини про ланчі, бранчф, зміни формату RONIN і так далі.

Щоб не втрачати часу, ми вирішили напряму звернутися до Діми Борисова і дізнатися, що відбувається.

RestOn: З'явилися повідомлення про те, що Ви закриваєте "Барсук". Що трапилося?

Діма: Не зовсім. Ми на тиждень буквально закриваємо двері, щоб на самому початку грудня запросити вас в оновлений ресторан. Вся наша історія починалася з "Барсука" майже 9 років тому. Прийшов час залишити краще, трохи поміняти фокус, щоб ще більше дивувати і радувати. Готуємо неймовірне оновлення меню, так що просто стежте за анонсами. І, як в старі добрі часи, буду особисто зустрічати і кружляти, як тільки відкриємося.

Діма Борисов закриває Барсук і відкриває три нових ресторани

На фото: Діма Борисов, ресторатор

 

RestOn: А вчора з'явився пост, що за цією ж адресою відкривається Dogz&Durgerz.

Діма: Все так. В цьому ж будинку, нарешті, відкрили Dogz&Durgerz - вже не на фуд-корті, а в якості самостійному барі. Все те, що ви вже любите - бургери класичні і ЗСЖ, діпи з сирним соусом, хот-доги, устриці, сидр, пунш за 1 євро. Тільки тепер уже з вечірками. Як завжди, в честь старту всіх пригощаємо бургером і пуншем безкоштовно.

RestOn: Але це ж не все?

Діма: Так, два дні тому відкрили на Хрещатику Bar Mushlya. Цій концепції вже 4 роки, і весь час я мріяв саме про такий формат. Живі устриці і мідії в басейнах, гори охолоджених ідеально свіжих морепродуктів, сіфуд-сендвічі - і все це за фантастичною ціною 39 гривень. Так, Так. 39 гривень - за казанок мідій у вершковому соусі з хрустких багетом, за бургер з котлетою і хрусткими креветками, за сендвіч з цілим філе скумбрії, за порцію відмінних булот з соусом...

Діма Борисов закриває Барсук і відкриває три нових ресторани

 

RestOn: До речі, про креветки в бургер. Як їх їсти? Були питання в мережі.

Діма: Ось так просто брати і їсти. Разом з панцирами. Вони засмажені до хрускоту. Дуже смачно!

RestOn: Так, а третє анонсоване відкриття - це що?

Діма: Це "Білий Налив" у Львові. Один вже є, готуємо до відкриття другої. На Вірменській.

RestOn: Так, добре. А що ще нового? Що з RONIN?

Діма: Все відмінно. Просто повертається до витоків, обіграємо латиноамериканську (Бразилія, Перу, Еквадор) тему з чурраскеріей, безлімітною подачею м'яса. Колись ми першими запустили цей формат в Києві (Pivbar), потім стартували з ним в Харкові і у Львові, і ось зараз вирішили, що він відмінно впишеться в концепт RONIN.

Діма Борисов закриває Барсук і відкриває три нових ресторани

 

11 видів м'яса, ананас-гриль, близько 20 закусок і салатів - за 398 гривень. У шикарному двоповерховому особняку з власною парковкою і креативним простором для діток. Мені здається, це те, чого тут не вистачало. А відмінне меню з севиче, тірадіто, величезними ролами (які у нас дешевше, ніж на фуд-кортах), звичайно, залишається.

RestOn: Щось робили до чорної п'ятниці?

Діма: Ні, а які можуть бути знижки на їжу? У нас і без цього такі пропозиції, що хочеться вщипнути себе: "А що, і правда таке буває?". За 198 гривень - одеський сніданок в "Любчик" з ігристим, устрицями, свіжими круасанами, шакушкой, форшмаком і десятками страв. За 398 - м'ясні бранчі в "Ватрі" фантастичні просто. Кожен день по 129 гривень ланчі - це 2-3 делікатесних страви по меню. Наприклад, суп з крабом і бургер з мармуровою яловичиною і креветками. Навіщо ще знижки?

foto_interwiew_borisow_5_6_7

 

RestOn: За останній час запускали якийсь проект, який порушував ваші ж правила?

Діма: Не впевнений, що це прямо про "порушення принципів". Не зовсім. Але ми стаємо більш гнучкими, освоюємо нові формати. Ось в цьому році вперше не закриваємося в новорічну ніч. Всі роки розходилися по домівках, а в цей раз стільки запитів було, що все-таки вирішили спробувати - в ОБ, Канапе, Ватрі, Chicken Kyiv, RONIN буду розкішні гастрономічні вечері - з ікрою, устрицями, лобстерами, крабами, святкової індичкою, брютом... Повинно бути добре.

 

Підіб'ємо підсумки: Діма Борисов не перестає дивувати. Ми раді, що однми із перших дізналися про прийдешні івентах і раді поділитися цим з вами. Рекомендуємо негайно відправитися в одну з нових гастро-точок - впевнені, вам сподобається! 

 

Автор: редакція RestOn; Фото: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі