Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Політика конфіденційності

Ці Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованих на сайті www.reston.com.ua.

1. Основні положення.

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збирання, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (у т.ч., але не обов'язково, персональних даних), в відповідності з цими Правилами, Законом України "Про захист прав споживачів", "Про захист персональних даних", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах".

Правила дійсні з моменту реєстрації користувача на www.reston.com.ua.

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту www.reston.com.ua і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового та бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані користувачів.

На сайті www.reston.com.ua можуть збирати, зберігати та використовувати такі дані:

  • адресу електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • місто;
  • інші дані, які були надані Користувачем за допомогою сайту www.reston.com.ua.

Користувач погоджується з тим, що передані їм дані можуть використовуватися для:

  • реєстрації користувача на сайті www.reston.com.ua;
  • повідомлення Закладу, в якому бронюється столик, про деталі броні;
  • надання послуг та клієнтської підтримки на запит клієнта;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення клієнта про послуги, новини й рекламні пропозиції за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти й т.і.

3. Розголошення наданих клієнтом, користувачем даних.

Дані користувача надаються третім особам у наступних випадках:

  • отримано додаткову згоду клієнта;
  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;
  • надання інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих даних (в т.ч. персональних даних) і відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, згаданих у пункті 2, а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту www.reston.com.ua, його дані підлягають зміні або видаленню.

www.reston.com.ua залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформації для завершення надання послуг (повернення грошей, гарантійні вимоги, відповіді на запити клієнтів).

Зареєстровані Користувачі мають право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс сайту www.reston.com.ua. Це можна зробити, зайшовши на сторінку Користувача в підрозділ "Мій профіль" розділу "Особистий кабінет".

5. Захист даних.

www.reston.com.ua зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від неправомірного доступу чи неправомірної зміни, розголошення чи знищення даних Користувача.

Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі