Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Ресторан "Fabius": новий сезон, новий шеф, нове меню

Ресторан "Fabius", що відкрився навесні цього року неподалік від Києва, встиг здобути численних шанувальників. Авторська кухня, різноманітність вин і алкогольної карти, а також індивідуальний підхід до смаків гостей припали до вподоби гедоністам і любителям різноманітності смаків на італійський манер. Крім того, ресторанний комплекс приваблює власною сироварнею і екотеплицею на території комплексу, а також – великою пекарнею і відкритою кухнею.

Ресторан Fabius: новий сезон, новий шеф, нове меню

З осені ресторан, який займає почесне місце серед місць для відпочинку, роботи і проведення дозвілля – приготував новий сюрприз. Команда ресторану презентувала свого нового шеф-кухаря Джанні Тота.

Джанні широко відомий зарубіжній пресі і публіці, яка іменує його не інакше, як VIP-шеф. Що, до речі, вельми заслужено. Джанні працював особистим шеф-кухарем у багатьох знаменитостей, футбольної команди Inter і навіть у самого буддистського ченця Далай Лами. У останнього Джанні пропрацював близько трьох років і був єдиним, хто мав можливість торкатися його їжі.

Ресторан Fabius: новий сезон, новий шеф, нове меню

Крім того, Джанні Тота відкривав такі відомі заклади, як Richmond restaurant, Doriani Montenapoleone Restaurant, Yacht Club Costa Smeralda (Porto Cervo) і був виконавчим шеф-кухарем мережі п'ятизіркових готелів Boscolo Hotel.

Відмітна риса Джанні – володаря численних нагород – пристрасть до емоцій, висловлювати які він вважає за краще через їжу. Чого тільки варта приказка майстра про те, що смак їжі подібний до поцілунку, насититися яким до кінця неможливо ніколи.

Ресторан Fabius: новий сезон, новий шеф, нове меню

За словами шеф-кухаря, в "Fabius" він має намір розкрити безліч граней смаку і вшанувати гастрономічними вишуканостями гостей закладу. Крім того, Джанні великий любитель різотто і його коронна страва також увійде в окрему лінійку страв ресторану. Відмінна риса його страв - максимальне збереження насиченості смаку продукту, акцент на його натуральності і здоровий підхід до поєднання продуктів. Наприклад саме різотто, відоме як насичене основне блюдо, в "Fabius" подають пишним і при цьому надзвичайно легким.

Ресторан Fabius: новий сезон, новий шеф, нове меню

Спробувати всі новинки і різноманітність смаків різотто, авторські десерти і багато інших страв шеф-кухаря Джанні Тота можливо вже зараз – в ресторані "Fabius".

 

Ресторан "Fabius"

Адреса: Столичне шосе, 70

Забронювати столик: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 07.11.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі