Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

В Києві пройде Creative Chefs Summit 2017 (1 грудня)

1 грудня в Києві, КВЦ "Парковий" пройде міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів - Creative Chefs Summit 2017. Захід збере 13 видатних шеф-кухарів з України, Італії, Іспанії, Естонії і Латвії.

В Києві пройде Creative Chefs Summit 2017 (1 грудня)

На головній сцені в КВЦ "Парковий" буде обладнана професійна кухня, на якій шеф-кухарі проведуть свої майстер-класи і приготують авторські страви. Всі деталі 800 гостей саміту зможуть розглянути на 20-метровому екрані.

Особливість формату Creative Chefs Summit полягає в тому, що іноземний шеф-кухар виступає на сцені в парі з українським - для максимальної адаптації світових трендів під локальний ринок.

Вести захід і модерувати доповіді буде бренд-амбасадор саміту - кулінарний експерт і консультант Сергій Калінін.

Відкриє саміт український ресторатор Сава Лібкін своєю харизматичною доповіддю "Фокус і фокуси в ресторанному бізнесі".

Протягом одного дня заплановано 10 годин лекцій: п'ять парних доповідей з майстер-класами для шеф-кухарів і три індивідуальних, які будуть цікаві власникам і керуючим ресторанів.

Вперше в Україні приїдуть шефи зі світовим ім'ям, такі як: Даріо Чеккіні, м'ясник в 8 поколінні (Італія), він прославився на весь світ особливим ставленням до м'яса, а його флорентійський стейк збирає гостей з усього світу; Пако Мендес, партнер Альберта Адріа і бренд-шеф ресторанів Nino Viejo і Hoja Santa, другого за рахунком в Європі, який отримав зірку Мішлен. До 2015 року жоден ресторан мексиканської кухні ні відзначений такою високою нагородою.

В рамках Creative Chefs Summit будуть представлені реальні історії успіху, розкриті нові тренди і рецепти.

Серед парних доповідей:

Кирило Якушев, бренд-шеф і власник ресторану Granocielo Pizza (Італія) і Володимир Ярославка, бренд-шеф ресторану Lucky Restaurant Vinoteque (Україна) з темою: "Піца. Ферментація тіста. Гурме стиль в українських ресторанах".

Джон Ночіта, шеф-кухар і президент міжнародної школи Italian Culinary Institute (Італія) і Сергій Калінін, телеведучий каналу СТБ, кулінарний експерт і консультант в сфері FMCG, консультант в сфері громадського харчування (Україна) з темою: "Свіжість круглий рік. Авторський погляд на продукти з морозилки".

Даріо Чеккіні, м'ясник в 8 поколінні, власник і шеф-кухар ресторану Antica Macelleria Cecchini (Італія) і Асмік Гаспарян, бренд-шеф мережі магазинів "Мясторія" (Україна) з темою: "Дозрівання м'яса не в отрубах, а в напівтушах".

Рікард Мартінез, шеф-кухар ресторану Espaisucre в Барселоні і викладач однойменної кулінарної школи (Іспанія) і Юрій Ковриженко, шеф-кухар ресторану Vintage Nouveau, фахівець в області fleur cuisine, прихильник філософії Slow Food і член Журі Премії СІЛЬ 2017 (Україна) з темою : "Бібліотека смаків. Як створити унікальний десерт в ресторані, який не зможуть повторити конкуренти?".

Андрій Шмаков, бренд-шеф ресторану SAVVA Метрополь, ведучий "Мастер Шеф. Діти" (Естонія-Росія) і Маріс Янсонс, бренд-шеф ресторану "Бібліотека №1" (на другому місці в списку 50 кращих ресторанів Латвії) з темою: "Плоди в поєднанні з субпродуктами. Чотири страви, які змінять меню ресторану".

А також три індивідуальних доповіді:

Сава Лібкін, ресторатор, колумніст, адепт одеської культури. Автор книг "Моя одеська кухня" і "Одеське застілля від Привозу до Дерибасівської". Власник компанії "Ресторани Сави Лібкіна".

Дієго Прадо, професор по ферментації Баскського кулінарного центру (Іспанія) з темою: "Ферментація, як будівельний блок роботи з продуктами".

Пако Мендес, бренд-шеф мішленівські ресторану Hoja Santa, шеф-кухар ресторану мексиканської кухні El Nino Viejo (Іспанія) з темою: "Мексиканська кухня і її адаптивність в різних країнах. Поєднання casual і fine dining".

Також в рамках заходу буде представлена ​​трейд-виставка постачальників і виробників продуктів, посуду і професійного устаткування. Територія виставкової зони становить 2000 кв.м.

Creative Chefs Summit - новий формат і платформа професійної комунікації для шефів, де кращі майстри продемонструють свої кулінарні шедеври і допоможуть молодим фахівцям досягти вершин в гастрономічною сфері.

Ознайомитися з програмою саміту і купити квиток можна на сайті.

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 31.10.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі