Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

У штурвала ресторану Сави Лібкіна "Риба в вогні" новий шеф-кухар - італієць Роберто Армаролі

У київському ресторані "Риба у Вогні" вирішили не чекати Нового року і взяти курс на зміни вже зараз. Кухню самого рибного місця столиці очолив новий шеф-кухар Роберто Армаролі.

У штурвала ресторану Сави Лібкіна Риба в вогні новий шеф-кухар - італієць Роберто Армаролі

Приїзд Роберто - швидше за повернення, адже в 2016-му він разом з бренд-шефом Андрієм Величко розробляв гастрономічну концепцію "Риба в Вогні". А потім переїхав до Одеси, де керував кухнею одеського ресторану Сави Лібкіна Tavernetta.

Італійський шеф - колоритна одеська атмосфера. Роберто впевнений, ресторан це не тільки про їжу, це і про спілкування! Тому вже почав знайомитися з гостями, і звичайно ж, пригощати улюбленими всім стравами. "У гастрономічному плані - все залишається як і раніше. Головне в середземноморській кухні - це фокус на продукті - його натуральний смак і аромат. Керуючись цим правилом, ми готуємо зі своїм, одеським акцентом. Саме тому в ресторані завжди найсвіжіший чорноморський улов - камбала, ставрида, барабулька - яку готуємо практично "первозданним способом" - в неаполітанської дров'яної печі" - розповідає Роберто.

Уже 25 грудня, до Католицького Різдва, Роберто Армаролі презентує Різдвяне меню ресторану, яке гості зможуть не тільки скуштувати в самому закладі, а й взяти з собою. "Наші святкові страви з'єднали в собі свіжість чорноморського вилову, щедрість одеської душі і аромат новорічних свят - розповідає Роберто і додає, - новорічними святами гастрономічні відкриття не обмежаться. Щотижня крім основного меню в ресторані діятиме спеціальна пропозиція від шефа".

 

Ресторан "Риба у Вогні"

Адреса: вул. Сагайдачного, 23А

Забронювати стіл: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 14.12.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі