Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Трюфельне меню в ресторані "Pantagruel"

Шеф-кухар ресторану "Pantagruel", італієць Костантіно Пассалаква, регулярно готує для гостей цілі спеціальні меню з п'яти-шести страв, присвячені, як правило, того чи іншого регіону його сонячної батьківщини. Однак, на цей раз у фокусі нового меню - чорний трюфель, привезений з міста Норчі, Умбрія.

Трюфельне меню в ресторані Pantagruel

 

Його називають чорним королем, скарбом і діамантом рослинного світу. Все завдяки унікальним смаковим якостям, які не мають рівних. У новому спеціальному меню Костантіно Пассалаква майстерно використовує насичений аромат і тонкий смак трюфеля в кожному з п'яти страв, роблячи їх гастрономічно ще яскравіше і багатше.

Трюфельне меню в ресторані Pantagruel

Трюфельне меню в ресторані Pantagruel

 

Спробуйте карпаччо з брезаолу, м'ясні равіолі з соусом з горгонзоли і американський стейк Рибай з обсмаженими овочами. Доповнять гастрономічні враження вина зі спеціальної добірки від сомельє Pantagruel.

ПЕРЕГЛЯНУТИ МЕНЮ

Ресторан "Pantagruel"

Aдреса Aдреса: вул. Лисенка, 1
Резерв столика Резерв столика: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
Повернутися до списку новин 04.12.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі