Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Сезон полуниці в кафе-сироварнях "Мацоні"

Історія виробництва сирів в різних країнах налічує близько 4 000 років, а в Грузії зберігся посуд для зберігання сиру, якому 8 000 років. Так що за деякими даними, Грузія - це батьківщина не тільки вина, а й сироваріння. В кафе-сироварнях "Мацоні" щодня виробляють власні сири, але до сезону полуниці шеф Дато Марджані приготував дещо особливе.

Сезон полуниці в кафе-сироварнях Мацоні

Сезон полуниці в кафе-сироварнях Мацоні

Сезон полуниці в кафе-сироварнях Мацоні

 

Чарозі - десертний легкий сир, зварений у власній сироварні. Варто спробувати його у поєднанні з полуничним соусом. Або у поєднанні з медовими коржами, горіхами, полуницею, полуничним і мангово-перцевим соусом.

Під келих рожевого грузинського вина як закуску варто замовити Чкінті Квелі з полуницею і мангово-перцевим соусом - молодий імеретинский сир, трохи солонуватий в поєднанні з пряним соусом і полуницею - ідеальний смак для літнього вечора.

Повернутися до списку новин 30.05.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі