Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Мережа гастролавок "Чорноморка" святкує день народження і відкриття на Княжому Затоні

5 жовтня виповнюється 4 роки з моменту відкриття першої гастрономічною лавки з власним уловом Чорного моря. Барабулька, бичок, луфарь, камбала, скат-хвостокол, акула катран, сарган, анчоус, кефаль, креветка, мідії, сердцевидка і рапани - щодня на вітринах кожної "Чорноморки" країни.

Мережа гастролавок Чорноморка святкує день народження і відкриття на Княжому Затоні

 

5 жовтня відкривається вже 7-я "Чорноморка" на Княжому Затоні 16д і разом з цим все "Чорноморки" святкуватимуть свій день народження. Гостей пригощатимуть мідіями і келихом ігристого вина. А відкриття "Чорноморки" на Княжому Затоні триватиме три дні. В програмі відкриття жива музика, мідії і соте з морепродуктів на частування готуватимуть на великих сковородах прям перед гостями, устриці, брускетти, ігристе вино. Тому якщо хтось добре погуляє на відкритті, завжди можна повернутися в обід і пригоститися Чорноморської юшкою, яку пригощають щодня з 12:00 до 16:00.

Мережа гастролавок Чорноморка святкує день народження і відкриття на Княжому Затоні

 

Компанія "Чорноморка" заснована в Києві 2013 році і вже п'ять років поставляє власний Чорноморський улов в більш ніж 300 ресторанів і супермаркетів України. Зараз в мережі 6 гастрономічних лавок (5 в Києві і одна в Одесі). Тут відкривають більше 50-ти тисяч устриць в місяць і готують більше 20 тонн мідій.

Мережа гастролавок Чорноморка святкує день народження і відкриття на Княжому Затоні

 

Адреси:

  • Мельникова 83а - (067) 594 05 05;
  • Преображенська 7 - (097) 364 05 05;
  • Ярославська 5/2 - (067) 954 05 05;
  • Драгоманова 6/1 - (098) 754 05 05;
  • Княжий Затон 16 д - відкриття 5 жовтня;
  • Гончара 15/3 - відкриття 1 листопада;
  • У Одессі в Міському ринку їжі - (068) 649 05 05.
Повернутися до списку новин 03.10.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі