Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

"Ресторатор Україна" проводить конкурс творчої кухні CulinArt'2018

Конкурс організований для всіх кухарів-професіоналів, які хотіли б отримати новий досвід і продемонструвати свій талант і креативність.

Ресторатор Україна проводить конкурс творчої кухні CulinArt'2018

 

У журі увійшли провідні шеф-кухарі з Європи:

  • John Cadieux
  • Aylin Yazıcıoğlu
  • Daniel Phippard
  • Juan Arbelaez
  • Markantonio Sagramoso
  • Julien Duboue

 

Конкурс CulinArt'2018 буде проходити в два етапи:

  • 1-й етап: з першого дня офіційного початку конкурсу, з 15.08.2018 року до 31.10.2018 року, всі конкурсні роботи, які прийдуть на електронну адресу будуть оцінюватися Професісональним Журі дистанційно.
  • 2-й етап: незалежно від кількості конкурсних робіт в 1-му етапі конкурсу, у фінал вий-дуть 7-м конкурсантів, які будуть брати участь в 2-му етапі конкурсу, який відбудеться в рамках виставки FoReCH 2018.

 

Журі Професіоналів, що складається з 3-х шеф-кухарів, визначає 3-х призерів конкурсу.

Переможець конкурсу отримує диплом переможця конкурсу CulinART 2018, завойовує головний грошовий приз, в розмірі 50 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Фіналіст, який завоював 2-е місце отримує диплом, отримує грошовий приз, в розмірі 30 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Фіналіст, який завоював 3-е місце отримує диплом конкурсу, грошовий приз у розмірі 15 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.

Фінал конкурсу відбудеться 14 листопада на виставці FoReCH, в рамках якого 7 фіналістів представлять суддям свої страви.

Зверніть увагу: 13 і 15 листопада на майданчику конкурсу пройдуть майстер-класи від членів Журі.

Організатори та партнери конкурсу бажають усім учасникам тільки перемоги. Приєднуйтесь до руху CulinArt!

 

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ!

Повернутися до списку новин 14.10.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі