Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

RestArt Forum 2018: масштабно і захоплююче

26 - 27 жовтня в Pochayna Event Hall в Києві пройшов унікальний форум за участю спікерів ресторанної індустрії зі світовими іменами. Вони поділилися з аудиторією своїми міркуваннями на предмет найактуальніших новин, що стосуються побудови імперії від одного ресторану до мережі, менеджменту кухні, створенню цікавих концепцій, прибутковості і капіталізації ресторанного бізнесу.

RestArt Forum 2018: масштабно і захоплююче

 

У перший день виступили:

  • Albert Adria з темою: "Від менеджменту кухні до створення кращих ресторанів світу"; Кейси: El Bulli, Tickets, el Nino Viejo, Hoja Santa, Bodega 1900 Pakta, Enigma, Heart.
  • Телеміст з Нью-Йорка - Doug Satzman c темою: "Побудова імперій. Від одного ресторану до мережі."; Кейси: Starbucks, Le Pain Quotidien, Joe Coffee Company.
  • Alan Yau з темою: "Бутикові ресторани. Ресторани як бізнес. Формати, прибутковість, капіталізація."; Кейси: Wagamama, Hakkasan, Busaba Eathai, Yauatcha, Princi, Park Chinois, Babaji, Yamabahce.
  • Simon Taylor з темою: "Правила прибуткового ресторанного бренду"; Кейси: Conde Nast Restaurants, Bacardi, Swipe Right Experience.

 

Після закінчення виступів перших спікерів пройшла дискусійна панель, на якій всі спікери розповіли про свої помилки і виклики, які привели до успіху.

Наступний день програма RestArt поділила гостей на учасників майстер-класів та слухачів закритих сесій, які проходили паралельно.

RestArt Forum 2018: масштабно і захоплююче

 

В рамках майстер-класів (Chefs Lab) виступили:

  • Ben Orpwood/Gordon Ramsay Group - "Тренди на тарілці - від овочів до десерту"
  • Reginald Ioos/Le Cordon Bleu - Лекція і майстер-клас "Птах у меню"

 

На закритих сесіях (Managers Lab) можна було поспілкуватися з:

  • Simon Taylor - Брендинг успішних ресторанів, тренди, світові бренди, створення, розвиток, адаптація і монетизація.
  • Albert Adria - Розмова на рівних - "Шеф - натхнений творець або розважливий менеджер".
  • Alan Yau - розмова на рівних - "Оцінка трендів і адаптація під вашого гостя".

 

RestArt Forum 2018: масштабно і захоплююче

 

Кожен блок закінчувався тематичної дискусією фахівців на оголошені вище теми.

Цього року RestArt Forum відвідали понад 2290 гостей з України, Росії і Казахстану.

Багато рестораторів відзначили, що даний захід набагато масштабніше, ніж ті, які проходили в Україні раніше.

RestArt Forum став гучним міжнародним подією, яке підтверджує той факт, що ресторанне співтовариство України прагнути до світового рівня завдяки своїм інноваціях, технологій і методик.

До зустрічі на настпному RestArt 2019!

Повернутися до списку новин 11.10.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі