Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове регіональне меню в ресторані "Pantagruel"

Італійська кухня надзвичайно різноманітна, а гастрономічні особливості кожної провінції заслуговують на окрему увагу. Шеф-кухар ресторану "Pantagruel" Костантино Пассалаква, істинний італієць, знає про це не з чуток і регулярно готує для гостей спеціальне меню, присвячене певному регіону.

Нове регіональне меню в ресторані Pantagruel

 

На цей раз пропозиція CENE A TEMA ("меню на тему") об'єднує кухню Умбрії і Сардинії. Щедрість і різноманітність морського узбережжя острова тут відмінно сусідять з архаїчною простотою і природного вишуканістю "зеленого серця" Італії.

Нове регіональне меню в ресторані Pantagruel

 

Варто спробувати карпаччо з восьминога з тартаром зі свіжого тунця, домашню пасту Маллореддус з панчеттой, креветками і томатом, тальятелле з трюфельним кремом, прошутто, пекоріно і свіжим чорним трюфелем - гастрономічною гордістю Умбрії.

Для ідеального супроводу вашого обіду або вечері в "Pantagruel" сомельє ресторану приготував спеціальну добірку вин з Сардинії.

Ресторан "Pantagruel"

Aдреса Aдреса: вул. Лисенка, 1
Резерв столика Резерв столика: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
Повернутися до списку новин 26.10.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Blcfst
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі