Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

29 листопада у Києві пройде Pop-up вечеря від зоряних шефів Creative Chefs Summit

Вперше в Україні будуть представлені страви високої кухні в поєднанні з традиційною місцевої їжею, винами і закусками. Головне завдання pop-up вечері - розкрити неповторні смаки продуктів кожної країни в гармонійному поєднанні і правильній подачі.

29 листопада у Києві пройде Pop-up вечеря від зоряних шефів Creative Chefs Summit

 

Чотири іменитих шефа з України, Франції, Італії та Індонезії вперше зберуться разом і приготують вечерю в 8 рук:

  • Роберто Рисполи (Париж, Франція), працював executive chef в Il Carpaccio 1* Мішлен, а зараз - виконавчий шеф всієї групи Mavromattis 1* Мішлен і власник кафе-млини Mulino Mule;
  • Патриція ді Бенедетто (Палермо, Італія), єдиний шеф-повар жінка із зіркою 1* Мішлен на Сицилії, власник ресторану Bye Bye Blues;
  • Рагіль Імам Вібово (Джакарта, Індонезія), власник 10 ресторанів, один із знакових - NUSA INDONESIAN GASTRONOMY, шеф-кухар року премії Jakarta's Best Eats Awards (2017);
  • Володимир Болібрух (Київ, Україна), шеф-кухар Fairmont Grand Hotel Kyiv. Террі Пікард вручив Володимиру Болібрух найвищу нагороду - 5 зірок від українського Gourmet Club.

 

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 1 (Fairmont Grand Hotel Kyiv)

Коли: 29 листопада, 18:30-22:00

КУПИТИ КВИТОК

Повернутися до списку новин 19.11.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі