Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

1 грудня в Києві відбудеться Creative Chefs Summit 2018

1 грудня в Києві, КВЦ "Парковий", вже за традицією пройде міжнародний саміт для шеф-кухарів і рестораторів - Creative Chefs Summit 2018. Це щорічний освітній захід, який збирає на одному майданчику 800 українських і іноземних шеф-кухарів з метою підвищення професійного рівня і зміни ставлення до професії шефа.

1 грудня в Києві відбудеться Creative Chefs Summit 2018

 

Головна тема Creative Chefs Summit 2018 - "Хто такий шеф?". Це питання задає собі кожен та 1 грудня 15 шефів з України, Великобританії, Франції, Данії, Італії, Іспанії, Індонезії, США та Росії дадуть відповідь на нього своїм досвідом і знаннями в форматі майстер-класів і монодокладів.

В рамках саміту будуть представлені реальні історії успіху іменитих шефів, в тому числі володарів зірок Мішлен. Запрошені шефи приготують авторські страви на головній сцені КВЦ "Парковий", де буде обладнана професійна кухня. Для максимальної адаптації світових трендів під локальний ринок іноземні шеф-кухарі будуть виступати спільно з українськими шефами. Всі деталі гості саміту зможуть розглянути на 20-метровому екрані.

Редагувати захід, а також зустрічати світових шефів в ролі "господаря" сцени буде бренд-амбасадор саміту - український гастро-експерт Сергій Калінін.

Відкриє саміт і відповість на питання "Хто такий шеф?" український ресторатор Сава Лібкін.

З індивідуальними доповідями також виступлять:

  • Алан Коксон, шеф зі світовим ім'ям, Археолог їжі, посол Британської гастрономії в Індії, Мексиці, Чехії та Болгарії з темою: "Як кухня минулого впливає на кухню майбутнього? Сексологія смаку".
  • Ерве Тис, батько молекулярної гастрономії (Франція) з темою: "Кінець епохи молекулярної кухні. Note-by-Note Cooking як наступний гастрономічний тренд".
  • Роберто Рісполі, виконавчий шеф групи Mavrommatis, шеф і власник Mulino Mule (Франція) з темою: "Відродження" забутих зернових ". Як випікати хліб, який за смаком Алану Дюкасс?".
  • Енді Рікер, володар зірки Мішлен, власник і шеф-кухар ресторанів Pok Pok (США) з темою: "Їжа Таїланду в контексті сучасних ресторанів".

 

Серед парних доповідей:

  • Патриція Ді Бенедетто, єдиний шеф-повар жінка із зіркою Мішлен на Сицилії, власниця і шеф-кухар ресторану Bye Bye Blues (Італія) і Віктор Титов, бренд-шеф мережі ресторанів G-Group (Україна) з темою: "Еволюція традицій, заснована на Середземноморської кухні. Нові страви на стику різних культур: Україна-Італія ".
  • Пауло Аіраудо, володар зірки Мішлен, власник і шеф-кухар ресторану Amelia (Іспанія) і Юрій Ковриженко, шеф-кухар, ведучий теле- та радіопрограм (Україна) з темою: "Авторський почерк шефа. Як створити свій індивідуальний і неповторний стиль?" .
  • Рагіль Імам Вібово, власник і шеф-кухар ресторанів індонезійської кухні Nusa Indonesian Gastronomy (Індонезія) і Еко Коеспренанто, співвласник і шеф-кухар ресторану 17.804 Indonesian Social Kitchen (Україна) з темою: "Креативні особливості Індонезійській кухні. Історія темпі (ферментовані соєві боби ), які підкорюють світ ".
  • Філіп Інрайтер, співвласник і шеф-кухар ресторану Slurp Ramen Joint (Данія) та Ілля Сьомін, шеф-кухар ресторану Tin Tin (Україна) з темою: "Що таке сучасний азіатський ресторан і основні механізми його розвитку та функціонування в Данії і Україні".
  • Володимир Чистяков, шеф-кухар ресторану Buro Tsum (Росія) і Ігор Мезенцев, бренд-шеф сім'ї ресторанів Farsch (Україна) виступлять відразу з двома темами: "Сезонний смак як інструмент шефа" і "Про що думають гриби?".

 

Також в рамках заходу буде працювати виставка постачальників і виробників продуктів, посуду і професійного устаткування. Територія виставкової зони становить 2000 кв.м.

Окремим бонусом для гостей стане книга рецептів саміту, а також фотосесія із зірковими шефами.

КУПИТИ КВИТОК

Повернутися до списку новин 27.11.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
Читати далі