Названо рейтинг найкорисніших фаст-фудів світу

Пальму першості завоювали заклади мережі Феррана Адріа «Fast Good», відомого творця ресторану молекулярної кухні «el Bulli». Концепція фаст-фудів була розроблена на зло скептикам, які казали, що далі ресторану Адріано не просунеться. Основні страви в закладах звичні обивателю фаст-фуду: це картопля фрі, гамбурегри і салат. Однак для приготування настільки тривіальних снеків використовуються тільки кращі продукти. І ніяких консервантів.

Друге місце зайняла мережа ресторанів швидкого харчування «Veda», чия спеціалізація... індійська кухня! Врозріз з традиційно жирної і калорійної їжі Індії, канадські фастфуди «Veda» готують «полегшений» варіант з мінімальним використанням масла, відмовою від важких соусів і акцентом на приготування корисної, легкозасвоюваній їжі.

На третьому місці розташувався фаст-фуд з Нью-Йорка. Всі страви в «Gustorganics» готують виключно з органічних продуктів. При цьому вимоги виключно органічного складу пред'являється не тільки до їжі, але до обстановки і навіть форми персоналу.

В цілому рейтинг найкорисніших фаст-фудів у світі виглядає так:

  1. Fast Good, Іспанія.
  2. Veda, Канада.
  3. Gustorganics, США.
  4. Red Veg, Великобританія
  5. Pret a manger, Великобританія.
  6. Mosburger, Японія.
  7. Loving Hut, Тайвань.
  8. Soup Stock Tokyo, Японія.
  9. Evos, США.
  10. Mamido Burger, Японія.
Повернутися до списку новин 16.09.2013
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: