У Мадриді з'явилося платне кафе для любителів кішок

15 жовтня в Мадриді відкрився перший кафе-бар, де головними персонажами стали коти і кішки. Котячі обожнювачі тепер зможуть собі на втіху посидіти за чашкою кави в оточенні різношерстої компанії. Вхід до закладу платний, 6 євро на годину.

Господарі кафе запевняють: по-справжньому розслабити можуть тільки кішки. Їх можна гладити, можна з ними грати, а при бажанні одного з них можна забрати додому. "Усиновлення" цілком допустимо, але тільки після того, як персонал переконається в серйозності намірів гостя. Кому попало кішку не віддадуть.

Ідея належить місцевій котячій фанатці Єві. Навіть на її руках наколоті портрети домашніх вихованців. Хвостаті, яким пощастило жити в кафе, були свого часу підібрані на вулицях, і тепер мають всі шанси обзавестися власною сім'єю. Але поки їх день не прийшов, вони коротають час в іграх з відвідувачами.

"Котофеічі" пройшли строгий відбір і ретельну підготовку: всі стерилізовані, щеплені і перевірені на можливі хвороби. Характер у всіх ласкавий і поступливий, цілком підходящий для присутності в барі дітей.

Зараз тварин тільки вісім - власникам треба зрозуміти, наскільки приживеться їхня ідея. Взагалі ж "штат" планується збільшити до 20-ти вихованців. У даний час близько десятка "вовняних грудочок" проходять "стажування" і отримують необхідне лікування.

У кафе є "wi-fi", тематичні книги та журнали. Незабаром там розпочнуться лекції по етології і майстер-класи з правильного догляду за улюбленцями. Планується також проведення консультацій та сеансів кото-терапії.

 

Читайте також: Паризьке кафе пропонує провести час з кішками

Читайте також: Кафе і кролики

Читайте також: Пиво для собак у британському пабі

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 25.10.2013
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: