30 жовтня у Києві відбувся захід "SALT: Restaurant Innovation Conference"

30 жовтня у КВЦ "Парковий" відбувся захід "SALT: Restaurant Innovation Conference" від HOTELIERO про сучасні ресторанні тенденції та інновації, який відвідало понад 500-та гостей.

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

 

Одноденна інтерактивна подія, яка ознайомила з усіма трендами розвитку ресторанної індустрії, надала практичну, корисну інформацію для трансформації бізнесу та поділилась історіями успіху провідних компаній.

Вперше у Києві на "SALT: Restaurant Innovation Conference" був представлений новий, повністю електричний автомобіль BMW I5. Учасники та гості конференції змогли першими познайомитись з новітніми технологіями.

Офіційно відкрив конференцію засновник та CEO HOTELIERO, Національної Премії "СІЛЬ" та SALT: Restaurant Innovation Conferece - Андрій Скіп’ян, а зі вступною промовою виступив ресторатор та візіонер Премії "СІЛЬ" Савелій Лібкін.

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

 

На конференції кожен спікер поділився своїм цінним досвідом та спробував розширити світогляд на бізнес. Серед них:

  • Співзасновник Monobank Михайло Рогальський, який розповів про новий проєкт Expirienza 2.0 та його особливості: як обирати заклади за стравами, створювати списки улюблених страв та додавати продукти, на які є алергія.
  • Андрій Длігач про те, як ресторани стають трендами ком‘юніті, наскільки складною залишається ситуація з ресторанною індустрією та на чому будуватиметься маркетинг.
  • Тарас Маселко з темою: "Тенденції з життя холдингу емоцій "!FEST". Про тенденції в часі воєнного стану, освіту, івенти, виробництва і масштабування бізнесу". Гості конференції дізнались, як змінився формат заходів під час війни та як це проводити івенти в укритті.
  • Євгеній Таллер співвласник ресторанів "Ministry of..." поділився ідеями, як залучити інфлюенсерів до взаємодії з бізнесом.
  • Головна директорка "Glovo Ukraine" Марина Павлюк виступила з темою "Тенденції фудтек, як можливості для рестораторів: віртуальні бренди, хмарні кухні, швидка доставка та нові споживчі звички українців".
  • Олександр Краковецький відкрив блок "Технології та софт", висвітлив реальні кейси використання ШІ в ресторанній індустрії та детально розповів чому всі говорять про ШІ.
  • CEO та співвласник компанії Servio Soft - Ігор Гречко, у своїй доповіді розкрив тему діджиталізації, онлайн сервісів для збільшення прибутку та як досягти найкращого за допомогою сучасного програмного забезпечення.
  • Радниця офісу з розвитку підприємництва та експорту Анна Міленіна поділилась, як правильно підготувати грантову заявку, на що звертати увагу та яких помилок слід уникати, аби отримати цікавий грант.
  • Жорж Піонов презентував свій новий проєкт про освіту та розповів навіщо ресторанному бізнесу потрібні інновації.

 

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

 

Також, на конференцію був запрошений спеціальний гість з Британії - Чарльз Бенкс, кофаундер провідної трендвочінг агенції The Food People, який розповів про топ 10 трендів 2023/2024 років, серед яких "Вартість приготування", "Точна ферментація", "Назад до основ", "Новий клімат&культура" та інші.

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

30 жовтня у Києві відбувся захід SALT: Restaurant Innovation Conference

 

Ольга Руднєва, Олена Вдовиченко та Олексій Волошин в рамках дискусійній панелі "Інклюзивність" підняли надважливу тему сьогодення, як інтегрувати Суперлюдину в заклади ресторанної індустрії, щоб вона почувалась комфортно.

Також, SALT: Restaurant Innovation Conference підтримали соціальну ініціативу Superhumans Center, перевівши туди частину свого прибутку отриманого з продажу квитків.

Повернутися до списку новин 03.11.2023
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: